Programi
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
poslao sam ti na mail neznam zasto neradi link morat cu pogledat..
zonealarm regulira spajanje programa na internet ako zelis dopusiti spajnaje stisni allow, ako ne zelis stisni deny.
ako ne zelis svaki put stiskati stavi kvacicu na remember this settings
ovaj program koji se zeli spojiti na internet mi ne izgleda bas poznato..
zonealarm regulira spajanje programa na internet ako zelis dopusiti spajnaje stisni allow, ako ne zelis stisni deny.
ako ne zelis svaki put stiskati stavi kvacicu na remember this settings
ovaj program koji se zeli spojiti na internet mi ne izgleda bas poznato..
firefox mozila, ti je isto browser, znaci nesto tipa internet explorera, ista stvar kao i opera.
napisi koji komp imas(procesor,maticna,memorija(brzina) graficka)
i za sta ti sluzi komp, za ured, surfanje,igranje itd.
ja sam imao overclockan komp jedno 3-4 mjeseca,
ali sam iskljucio zbog temperature.
napisi koji komp imas(procesor,maticna,memorija(brzina) graficka)
i za sta ti sluzi komp, za ured, surfanje,igranje itd.
ja sam imao overclockan komp jedno 3-4 mjeseca,
ali sam iskljucio zbog temperature.
- MladaNada
- Stariji član
@Stojke , overclock je koristan , poboljsava performanse nekih 7-8% , ako imas obicno hladjenje , uglavnom zavisi od modela procesora , graficke , memorije i sl. Ja imam 1.7Ghz , celeron , oni se malo griju , a uz to ja imam Veeeliki ventilator , tako da sam ga dizao do 1.9Ghz bez problema. Takodje sam OC-ao i graficku , memoriju malo , graficka se puno grijala , ali ne na dijelu gdje je glavni cip (graficka ima pasivno hladjenje , ali sam ja selotepom zalijepio cooler , samo da vidite na sta lici , kad budem imao cime , i uslikacu , slicna je stvar sa hardom )
, vec na dijelu gdje imaju dva regulatora napona , tako da cu na te regulatore nakaciti neki hladnjak , aluminijski , samo ne znam kako da zalijepim , jer su odozdo. Gdje da nadjem neprovodnu termalnu pastu???
@Ziki Ako mu nista nije bilo tri mjeseca , onda ne shvatam sto si vratio na staro
, vec na dijelu gdje imaju dva regulatora napona , tako da cu na te regulatore nakaciti neki hladnjak , aluminijski , samo ne znam kako da zalijepim , jer su odozdo. Gdje da nadjem neprovodnu termalnu pastu???
@Ziki Ako mu nista nije bilo tri mjeseca , onda ne shvatam sto si vratio na staro
nemora od kloka da rikne ceo procesor o tome su mi pricali neki malo jaci serviseri pa moze da dojdje do svakakvih stvari gasi se sam,sporije radi...
sa svim stvarima je tako sto ih vise przis to im skracujes vek
adawer pro od personale je bolji zato sto ima onljajn zastitu
sa svim stvarima je tako sto ih vise przis to im skracujes vek
adawer pro od personale je bolji zato sto ima onljajn zastitu
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
JEboti ja kompjuter i billa gatesa.
napisem oveci text i komp si se zgasi, ma m*************************.
uglavnom da skratim, overclockanoe je bilo
athlon2400+@2700+
RADEON9700@ ne sjecam koliko sam povisio frenfenciju..
768mbrama 166@ cca 180
poocu maticne sam mogao regulirati mnozitelj sto ja na vecini maticna nemooguce.
maknuo sam overclock zbog temeperatur, nestabilnosti, napanjanja.
ako je procesor na 1.65 i ja mu dodam 0.05, a napajanje mu doda ili oduzme 0.02 onda se treba paziti jer proceosor moze ili pregoriti ili se gasiti zbog nedovoljnog napajanja...
dobio sam na performansama, ali sada mi performanse nisu ni vazne, ovaj komp koristim vec 3 godine, proslo je vrijeme kada sam svaki tjedan stvaljao nove drajvere za greficku..
napisem oveci text i komp si se zgasi, ma m*************************.
uglavnom da skratim, overclockanoe je bilo
athlon2400+@2700+
RADEON9700@ ne sjecam koliko sam povisio frenfenciju..
768mbrama 166@ cca 180
poocu maticne sam mogao regulirati mnozitelj sto ja na vecini maticna nemooguce.
maknuo sam overclock zbog temeperatur, nestabilnosti, napanjanja.
ako je procesor na 1.65 i ja mu dodam 0.05, a napajanje mu doda ili oduzme 0.02 onda se treba paziti jer proceosor moze ili pregoriti ili se gasiti zbog nedovoljnog napajanja...
dobio sam na performansama, ali sada mi performanse nisu ni vazne, ovaj komp koristim vec 3 godine, proslo je vrijeme kada sam svaki tjedan stvaljao nove drajvere za greficku..
nadam se da si u krivu, sve je to od vrucine, skinuo sam bocnu stranuFirkragg wrote:Ide u mirovinu brzoJEboti ja kompjuter i billa gatesa.
stavio motoric 280 i propeler, spojio na adapter i sve 5.
nakon 3 sata rada motor je poceo brujati,
nije bio podmazan a ulje mi ej biloo u supi pa mi se nije dalo ici dolje
nego sam uzeo sestrinu kremu za ruke malo namazio i
ide ko šprih