Nesto je meni tu nejasno...

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

@Buco ja radim kao kamerman snimam veselja,radim kao DJ pustam muziku po zurkama,radim sa caletom roletne,harmonika vrata,tende....i radim elektroniku tako da ljude nemogu nikako izbeci u bilo koji posao da krenem tu su i ljudi :D
Brat mi je muzicar a hteo sam i ja da budem pa kad sam vido koliko je sati digo sam ruke sad da mi neko plati ne bih u kafanu ili kafic usao da sviram (mene ponasanje ljudi strasno brzo nervira iznerviram se dok sednem pice da popijem a kamo li nekom da sviram a on da se izivljava na mene i da me maltretira)
Buco vidi se da si pun iskustva sa ljudima ali izgleda bas imas i dosta losih :) Lepo je to sto hoces da podelis svoja iskustva i greske sa drugima :wink: Covek se najbolje na greskama uci ali je bolje na tudjim nego na svojim :D
Za mene je najbolje u planinu i da cuvam ovce one bar nemogu da me iznerviraju a i bolje su od ljudi u vise pogleda :D :wink:
Neznam kako je kod vas u Hrvatskoj tj. neznam kakvi su ljudi (imam utisak da su OK)ali u Srbiji je katastrofa gori narod nepostoji (zato svi beze od nas) ja sam Srbin ali tako jeste pricam istinu nemam razlog a ni koristi da lazem i lupam.Svira mi brat u mestu kod mostara i kaze da je odusevljen kako su ga ljudi docekali tamo i ugostili kaze drugi svet svi su OK. :wink: SAD KAD SE JAVI NEKI PAMETNJAKOVIC I KAZE MI KAKO PONIZAVAM SVOJU ZEMLJU :? A NEPITA SE KOLIKO JE ONA PONIZILA MENE..................................................................
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

@Buco , dobra je ona sa Audijem. Pojacalo 2 kilowata :D :D :D
larga
Pravo uznapredovao :)

Post by larga »

mozda sam malo pretarao ali u sustini to je to
stojke da te utesim juce sam bio u jednoj agenciji koja se bavi imigracionim vizama eto o mom mislenju
ja licno sam ozvucio jednom prijatelju auto sa 600w pojacalom i pratecim zvucnicima ali to je tjuniran auto za kurc..e
i to stoji
ali me jako nervira kad me prave budalom (pa slucajno sam sofer i volim lep pajser)
nego citam tekst 2 puta i nemogu da verujem prazna kutija pa mislim :lol:
nista sto kazu sve ce to narod pozlatiti
meni je licno jako kull sto mogu da kontaktiram sa ljudima iz HR posle svih ovih sranja koja su nam se dogodila ipak smo mi samo raja koja je tu najvise najebala
8)
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
MladaNada
Stariji član
Stariji član

Post by MladaNada »

Larga , jel ti imas laptop u kamionu , kako si povezan sa netom?
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

stojke da te utesim juce sam bio u jednoj agenciji koja se bavi imigracionim vizama eto o mom mislenju
Larga tako i jeste nema sta da izmisljam nikom nije dobro a i los je narod.Cast izuzecima kojih je veoma malo.Mozda je kod tebe malo drugacije ali ja sam u centru srbije :?
meni je licno jako kull sto mogu da kontaktiram sa ljudima iz HR posle svih ovih sranja koja su nam se dogodila ipak smo mi samo raja koja je tu najvise najebala
I meni je drago takodje NISTA MI NISMO TU KRIVI KRIVA JE POLITIKA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ali me jako nervira kad me prave budalom (pa slucajno sam sofer i volim lep pajser)
Imam prijatelja bio sofer u fabrici cementa "novi popovac" covek lud za kamionima vozio sam se sa njim isto voli pajser :D :D :D
larga

Post by larga »

Ma sofer sam sto moram da zivim od necega i sto skoro nikad nemam
nijednog pripadnika roda majmuna nad glavom sem kad na utovaru ili istovaru naletis na doticnog al nema veze retko je
Inace sam zdusno navijao za hr protiv australije pa komsijesmo a i dobro pamtim staru drzavu dok se lepo zivelo nekazem da treba da se vrati samo da je bilo dobro narodu
nego necu o politici to je jako j... tema a i sajt je o elektronici da nas onaj (trax) koji da zivi u mom mestu vec bi mu trazio sliku po oglasnim tablama jel ziv uopste -nebi opominjao :lol: 8)
SOFERSKA JE TUGA PREGOLEMA
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by stojke369 »

@ larga upravu si :wink: Znas ono kad macora nema(trax-a)misevi kolo vode) :D :P :D :D
Post Reply