Ovo sam našao na internetu pa me zanima jeli moguć ovako brz prijenos pod. ili su umjesto 54kBps stavili 54Mbps?EXTRA JEFTINO - Bežični mrežni adapter sa antenom za Bežičan pristup INTERNETU! Maksimalni protok podataka do 54Mbps, Podrška za najrasprostranjenije operativne sisteme, jednostavan za montažu (ugradnja u prazan PCI slot), Zamenjiva antena (povećanje dometa do 3km) Mogućnost DOSTAVE na kućnu adresu!
Bežicni mrežni adapter
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Bežicni mrežni adapter
- MladaNada
- Stariji član
Realna brzina je DALEKO niza od toga , to ti je veza sa mrezom , ali sa internetom to nema veze
Posto je meni cable modem spojen preko USB-a , pise mi brzina konekcije 12 Mbps
Max brzina na nasim prostorima (internet konekcija) je 1 Mbps , na ADSL-u ili Cable-u , ili satelitski internet , koji je jako brz , ali je samo za vece firme , mislim na firme kao T-mobile i slicne , a za "obicne" korisnike je to nedostupno.
Posto je meni cable modem spojen preko USB-a , pise mi brzina konekcije 12 Mbps
Max brzina na nasim prostorima (internet konekcija) je 1 Mbps , na ADSL-u ili Cable-u , ili satelitski internet , koji je jako brz , ali je samo za vece firme , mislim na firme kao T-mobile i slicne , a za "obicne" korisnike je to nedostupno.
-
- Penjem se :)
- MladaNada
- Stariji član
www.blwireless.com (Banja Luka)
To je jedna WLAN mreza , samo ne znam koja su ogranicenja brzine.
Ima i www.nswireless.net (Novi Sad)
To je jedna WLAN mreza , samo ne znam koja su ogranicenja brzine.
Ima i www.nswireless.net (Novi Sad)
Re: Bežicni mrežni adapter
gdje i za kolko kupiti mrezni adapter? savjet?
Kupio sam u Centru. Pa ako nekog zanima ponuda mrežnih adaptera, neka pogleda.Pacino15 wrote:gdje i za kolko kupiti mrezni adapter? savjet?
Čuj, Pacino, misliš li ti sad cijeli forum zas**ti svojim spamanjem?
Lijenost je iz raja izašla.