Muzicka kartica na Lap topu
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Muzicka kartica na Lap topu
Pozdrav svima, imam ocito neki problem sa kompom, konkretno sa lap topom. Kada je lap top ukljucen na punjac i kada mu je u muzicku karticu ukljucena misketa ima dosta smetnji, nesto kao mesavina bruma i suma, nedao Bog da master na mixeti pojacam na maximum, medjutim kada lap top ikljucim sa punjaca sve smetnje prestanu i sve je kako valja. Kada skenm bateriju isto se sve desava, tako da bi izbego smetnje moram da lap top skinem sa punjaca ali baterija mi drzi mozda pola sata u vrh glave tako da ne znam sta da radim
Re: Muzicka kartica na Lap topu
PA punjac ne bi trebao da ima veze, merio sam ga, tacan napon, ne greje, originalan je i nema nikakvih oscilacija ili smetnji
Jesi proveravao osciloskopom da li ima smetnji
Proveravan je, nisam konkretno ja jer nemam oscilsokop, ali komija mi je proveravao i kaze da je potpuno ok...
Nesto mi sumljiv taj komsija...
Pretpostavljam da nije gledao dok je bio zakacen na laptop. Nadji nekog sa istim punjacem pa proveri...
Pretpostavljam da nije gledao dok je bio zakacen na laptop. Nadji nekog sa istim punjacem pa proveri...
Merio sam muzicku karticu, kada je bez punjaca ima 0V dc napona medjutim kada se komp prikaci na punjac ima 0.5Vdc napona