Trebam sheme za LED cube i led display otp 8x8
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Trebam sheme za LED cube i led display otp 8x8
poceo sam da citam knjgu ,gledao sam malo po netu,sheme su mi postale puno jasnije e trebaju mi sheme za LED cube(programiracu u firewire) i trebam shemu za led display otp 8x8,svake sheme za ovo sto trebam dobro su dosle
Re: trebam sheme
Ajde ti meni objasni kako ti to mislis da isprogramiras i da nisi zagrizao malo veliki zalogaj?
Sema imas ko u prici, multipleks, registri...
Evo nesto sto smo mi u skoli radili.
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... f=9&t=3433" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jos po forumu snimak celog displeja...
Sema imas ko u prici, multipleks, registri...
Evo nesto sto smo mi u skoli radili.
http://www.elektronika.ba/forum/viewtop ... f=9&t=3433" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima jos po forumu snimak celog displeja...
e zanima me kako si ovo napravio? bi li mogao dobiti shemu ili neki video tut i koji su dijelovi potrebni
Nisi odgovorio na ono sto sam te pitao
google: led scroll display schematic.
pa mozda preko firewire ili nekog drugog programa:) prije da cu preko firewirepedja089 wrote:Nisi odgovorio na ono sto sam te pitao
Re: Trebam sheme za LED cube i led display otp 8x8
Ajde ti za pocetak uzmi knjigu u sake pa nauci osnove.
Jer mi izgleda da ne znas ni osnove. Da ih znas do sad bi smislio 100 puta kako napraviti displej i program za njega. Ako te vec zanima programiranja kontrolera, potrazi na googlu osnove, ili procitaj moj kurs za piceve.
Mada rekao bi da ne znas ni koji proizvodsjaci imaju, a kamoli nesto vise.
A za taj program nikad cuo. Pa ako ti nije problem napisi malo za koje je kontrolere itd...
Jer mi izgleda da ne znas ni osnove. Da ih znas do sad bi smislio 100 puta kako napraviti displej i program za njega. Ako te vec zanima programiranja kontrolera, potrazi na googlu osnove, ili procitaj moj kurs za piceve.
Mada rekao bi da ne znas ni koji proizvodsjaci imaju, a kamoli nesto vise.
A za taj program nikad cuo. Pa ako ti nije problem napisi malo za koje je kontrolere itd...
vidio sam da programiraju u firewire 1 upaljeno 0 ugaseno
,a sto se tice programiranja,znam vizual,basic,C iC,Python, eto ! u tome znam a AKO NISI CUO ZA FIREWIRE :s:s
,a sto se tice programiranja,znam vizual,basic,C iC,Python, eto ! u tome znam a AKO NISI CUO ZA FIREWIRE :s:s
Pogledaj temu pov sat. Tamo imas jedan red displeja. Pogledaj sta su registri kako se koriste pa opet sastavi semu. Za cube, pogledaj multiplex.