Klizna kapija

Ako ste početnik ovo je pravo mjesto za vas. Sva opšta diskusija o elektronici i/ili elektrotehnici se treba odvijati ovdje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
arnes86

Klizna kapija

Post by arnes86 »

Zdravo..Novi sma ovdje na forumu pa bih molio nekoga ko se razumije da mi objasni kako da napravim kliznu kapiju tj. kako na da ugradim motor na kapiju i da se na daljinski otvara..Mozda se nisam dobro izrazio ali elektronika mi nije bas neka jaca strana..Treba mi nesto najednostavnije kako da uradim..

Pa bih molio nekoga ko zna da mi objasni ako niej problem..Sve one forumase tipa ja ugradjujem ili to je skupo ili sta ce ti to nek zaobidju ovu temu..Potreban mi je neko ko ce odmah mi napisati kako najjednostavniej da uradim.Ne treba mi nesto extra nego nesto jednostavno..

Unaprijed se zahvaljujem ko mi god pomogne a onima koji odmognu .......

Pozdrav...
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: Klizna kapija

Post by pedja089 »

Bila tema vec nekoliko puta, i sve detaljno objasnjeno...
arnes86

Post by arnes86 »

Citao samtemu ali nisam mogao nikako rzumjeti..Znaci meni treba ako nekome nije mrsko objasnje sta sve treba..Tj potreban materijal a sto se tice sema is truje to cu povjeriti nekome drugom tj. naci cu negdje drugdje...hvala..pozz
kranes
Penjem se :)
Penjem se :)

Post by kranes »

arnes86[b] wrote:Zdravo..Novi sma ovdje na forumu pa bih molio nekoga ko se razumije da mi objasni kako da napravim kliznu kapiju tj. kako na da ugradim motor na kapiju i da se na daljinski otvara[/b]..Mozda se nisam dobro izrazio ali elektronika mi nije bas neka jaca strana..Treba mi nesto najednostavnije kako da uradim..

Pa bih molio nekoga ko zna da mi objasni ako niej problem..Sve one forumase tipa ja ugradjujem ili to je skupo ili sta ce ti to nek zaobidju ovu temu..Potreban mi je neko ko ce odmah mi napisati kako najjednostavniej da uradim.Ne treba mi nesto extra nego nesto jednostavno..

Unaprijed se zahvaljujem ko mi god pomogne a onima koji odmognu .......

Pozdrav...
E pa arnes ako pitaš o ugradnji čak i samog motora nemaš šta pitat o daljinskim komandama naj jednostavnije ti je naći nekog tko to radi i završen posao
LIAM
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by LIAM »

Pozdrav

Neznam od kud si ali javi se na PM da tu ne reklamiram firmu i dobit češ sve informacije
Post Reply