Ajmo Rijeka!!!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Ajmo Rijeka!!!
Na kraju izrazito ugodno provedenog popodneva sa LIAM-om, uz čašicu priče i razmjenu iskustava o različitim temama (nismo samo o elektronici - bilo je tu i o nekim "drugim projektima" ), došli smo, ponovo, na ideju da pokušamo organizirati "druženje" forumaša koji su iz Rijeke ili joj gravitiraju...
Pa sad... ko je za nek' se javi...
Brojeve mobitela nabacite na PM, radi lakše i brže komunikacije!
Pa sad... ko je za nek' se javi...
Brojeve mobitela nabacite na PM, radi lakše i brže komunikacije!
Re: Ajmo Rijeka!!!
E zato treba napravit chat-ovak samo punimo forum spamom.
Tko plaća kartu? Do Rijeke...
- Feko
- Stariji član
Onda to organizirajte po ljetu pa da spojimo ugodno s korisnim....žena na plaži...a mi u birtiji
ja sam uvijek za..dapace..dalje cemo preko pm
@Shenda, domaći bi stavili naslov "Forza Fiume"
Pozdrav ekipi
Kao što je Shenda rekao i ja sam se vrlo ljepo proveo u druženju i razmijeni iskustva na svim poljima života i posla. Također dijelim mišljenje da bi se ovakva druženja trebala ustaliti i nastaviti, znam da je nekima problem dolazak zbog daljine puta i financija ali.... ideja je tu.
Poziv se odnosi na sve ma gdije vi bili. Danas Rijeka sutra Bosna prkosutra Beograd...................
Kao što je Shenda rekao i ja sam se vrlo ljepo proveo u druženju i razmijeni iskustva na svim poljima života i posla. Također dijelim mišljenje da bi se ovakva druženja trebala ustaliti i nastaviti, znam da je nekima problem dolazak zbog daljine puta i financija ali.... ideja je tu.
Poziv se odnosi na sve ma gdije vi bili. Danas Rijeka sutra Bosna prkosutra Beograd...................
Pa onda je najbolje: svi kod Traxa na ćevape i pivu.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
hahah, e to dobro zvuci
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Ja sam letos bio u Zagrebu, preprosle godine u Zg i Rijeci...
U Zg bio kod r2d2, bio odlican rostilj.
U Rijeci kod rodbine, mada da sam znao da vas ima tamo navratio bi i kod vas na rostilj
Sad znam odkuda ste, pa se najavim, da spremite rostilj.
Ovde u okolini ns-a se ponekad nadjem sa bora 73, laki101 je bio kod mene, DaTi, bio ih je jos, sad mi ne padaju na pamet
Uvek bude ok druzenje.
U Zg bio kod r2d2, bio odlican rostilj.
U Rijeci kod rodbine, mada da sam znao da vas ima tamo navratio bi i kod vas na rostilj
Sad znam odkuda ste, pa se najavim, da spremite rostilj.
Ovde u okolini ns-a se ponekad nadjem sa bora 73, laki101 je bio kod mene, DaTi, bio ih je jos, sad mi ne padaju na pamet
Uvek bude ok druzenje.