Eto danas silom prilika bio u Zagrebu..pa skoknuo do chipoteke..i mogu reci da sam ljubomoran..u usporedbi s ZG Rijeka kao da ni nema chipoteku..ugl. potrebne su mi jos 2 komponente kao sto se vidi iz naslova..
rijec je o mosfetu BSS-138 u SOT-23 kucistu
i o stabilizatoru 7805 u TO-252 kucistu
pa ako netko ima nek se javi..dalje cemo na PM..
Mosfet i 7805
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Mosfet i 7805
Da pogadjam Pravis LCD A/V merac
Ja sam ugurao standardni 7805 jer nisam uspeo da nadjem SMD a BSS...
TRANZISTOR BSS 138 Smd
Karakteristike: Min, V-MOS,Logl.<3,5R,50V,0,22A,0,63W
Kućište: SOT-23
Tip: MOS-N-FET-e
Nadji neki slicnih karakteristika
Ja sam ugurao standardni 7805 jer nisam uspeo da nadjem SMD a BSS...
TRANZISTOR BSS 138 Smd
Karakteristike: Min, V-MOS,Logl.<3,5R,50V,0,22A,0,63W
Kućište: SOT-23
Tip: MOS-N-FET-e
Nadji neki slicnih karakteristika
dobro pogadas..skoro da nema osobe na forumu koja ga nije izradila..
za 7805 mi je to i bio plan ako ne nadem smd..ionako ih imam na bacanje..ali sam htio paziti na estetiku..
sto se tranzistora tice..bio sam u stisci s vremenom tako da nisam na popis stigao staviti mogucu zamjenu..a u Rijeci smd djelove jednostavno nemozes nabavit..
tako da sam jos u potrazi za njim..postavit cu i moguce zamjene..pa ako netko moze nabavit bio bi mu zahvalan
za 7805 mi je to i bio plan ako ne nadem smd..ionako ih imam na bacanje..ali sam htio paziti na estetiku..
sto se tranzistora tice..bio sam u stisci s vremenom tako da nisam na popis stigao staviti mogucu zamjenu..a u Rijeci smd djelove jednostavno nemozes nabavit..
tako da sam jos u potrazi za njim..postavit cu i moguce zamjene..pa ako netko moze nabavit bio bi mu zahvalan
- Feko
- Stariji član
Samo da potvrdim gore navedenu rečenicu u 8 mjesecu sam bio u Zagrebu i njegovoj chipoteci pa sam zinuo Uzmeš košaru, pitam za dijelove pa te pošalje na kat a kad se popeo gore, pola sata sam gledao po onim staklenim izlozima instrumente i ostalo...uglavnom, sve što sam tražio imali su (za razliku od chipoteke u Osijeku)...uglavnom žena popizdila u autuelektor wrote:Eto danas silom prilika bio u Zagrebu..pa skoknuo do chipoteke..i mogu reci da sam ljubomoran..u usporedbi s ZG Rijeka kao da ni nema chipoteku.....
Chip:
78M05
ST prizvođač
SMD izvedba
Elektor?
78M05
ST prizvođač
SMD izvedba
Elektor?
[URL=https://meettomy.site]Beautiful Womans in your city[/URL]