Windows XP Backup HITNO
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Windows XP Backup HITNO
Sistem na kompijuteru mi je skroz otisao...prebacio sam HDD u racunar gde je instalirana vista. Lepo ga je ucitao, ali je problem sto je moj nalog na xp bio yasticen sifrom i ne mogu da pristupim dokumentima (sifru nisam zaboravio),pokusavao sam na mnoge nacine ali mi ne dozvoljava pristup dokumentima. Na koji nacin bi moguao da otkljucam taj folder preko viste ? ili dali bi mogao da opravim windows iz viste ? Kod xp mi je problem kada dodje do onoga trenutka da treba ta ucita verziju win (Boot), i nece ni u safe mod da udje... Zahvaljujem se unapred na pomoci!
Re: Windows XP Backup HITNO
Cekaj tebi je nalog zakljucan ili ti je folder zakljucan Ako je folder mislim da mozes da se oprostis.
moj nalog na xp bio yasticen sifrom
Na koji nacin bi moguao da otkljucam taj folder
Ovo sta ti hoces moze da uradi dosta programa. Jedan od njih je Hirens boot CD, zatim bilo koji Live Linux koji pokreces sa CD-a ili flesh memorije.
Kada "udjes" u zakljucani folder sve sto ti treba prekopitaj na neku drugu lokaciju i zavrsio si posao.
Kada "udjes" u zakljucani folder sve sto ti treba prekopitaj na neku drugu lokaciju i zavrsio si posao.
Alexa
Da, al teško da ćeš otvorit ako je zaključano nekim programom. Probaj sa live CD-om
Pokazuje mi ovu gresku kao na slici, kada zelim da pristupim nekom folderu.
Evo ovako
Pokrenuo sam kubuntu 9,04 i bez ikakvih problema usao u foldere i fajlove. Sve sam ih prebacio na deo particije koji nije ni bio zakljucan i opet isto pokazuje kada sam hteo da kopiram. Dali bi mozda skinuo tu zastitu kada bi narezao na cd sa kubuntu-a ? dali uopste moze kubuntu da reze dvd cd ?
Pokrenuo sam kubuntu 9,04 i bez ikakvih problema usao u foldere i fajlove. Sve sam ih prebacio na deo particije koji nije ni bio zakljucan i opet isto pokazuje kada sam hteo da kopiram. Dali bi mozda skinuo tu zastitu kada bi narezao na cd sa kubuntu-a ? dali uopste moze kubuntu da reze dvd cd ?