Trebam časopis Majstor prosinac 2005
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Trebam časopis Majstor prosinac 2005
sorry ako je offtopic, potreban mi je časopis Majstor iz prosinca 2005 (u njemu se nalazi shema light show-a koja mi je potrebna) pa ako tko ima taj broj za prodati, zna gdje se može nabaviti ili mozda ima sken bio bih zahvalan
može na pm
može na pm
Re: Trebam časopis Majstor prosinac 2005
kao prvo predstavi se u za to predvidenoj temi..na netu imas brdo shema light show-ova..tako da ti taj casopis ni netreba..
edit: da si samo po forumu potrazio naso bis LS u gotovim projektima..
meni treba tocno ta shema(i popratni sadrzaj) koja je u tom broju tog casopisa, upravo zato i trazim tocno taj brojelektor wrote:kao prvo predstavi se u za to predvidenoj temi..na netu imas brdo shema light show-ova..tako da ti taj casopis ni netreba..
za predstavljanjem nema potrebe, nick mi svi vide a forum najvjerojatnije koristim jednokratno
thx
bio sam ti napisao rješenje, ali sam ga obrisao kad sam pročitao citatforum najvjerojatnije koristim jednokratno
m
ne razumijem zato :s kao da je bitno da li koristim neprekidno ili jednom, treba mi pomoc i dosao sam na mjesto gdje vjerujem da ce mi pomoc biti pruzenabuco22 wrote:bio sam ti napisao rješenje, ali sam ga obrisao kad sam pročitao citatforum najvjerojatnije koristim jednokratno
m
- mihajlo 1000
- Penjem se :)
kao da ti je problem da se predstaviš pa ovdje smo se svi predstavili.
bilo bi lepo bar kada bi postovao pravila foruma, pa bi ti neko mozda i pomogao
bilo bi dobro da se u pravila doda neki aktivaciski link tako da tko ne procita pravila nemoze postat po forumu.
jer ovakvi biseri
jer ovakvi biseri
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
za ovakvo nesto bi se mislim trebao udjeliti dozivotni ban..ne postovanje pravila foruma..nepristojnost ( smjesko nek mu pojasni zasto)..i onda dode da bi drugi za njega rijesili problem..forum nije dobrotvorna udruga vec mjesto za razmjenjivanje misljenja i savjeta..a izgleda da se od tebe misljenje i savjet ne bi mogli dobiti..
nevjerojatno kako ste se uzjapurili oko ničeg, "hoću internet" generacija strikes
dobro, ajmo redom;
predstavio se nisam jer nema apsolutno nikakvog smisla, na forum sam došao isključivo po pomoć oko jednog "problema" jer sam mislio da tu ima normalnih ljudi(očito ima pokoji jer sam dobio pomoć na pm kako sam i zamolio bez prenemaganja) i to je vjerojatno to od mene; sad koliko će vas zanimati moja životna priča radi jedne zamolbe nije uopće upitno, 99.999999% vas bi me zaboravilo nakon mog posta, recite vi meni ima li ikakvog smisla? i nije da sam došao pitati da mi netko posudi 1000€ već jednu jednostavnu zamolbu sam stavio, na koju možete i ne morate reagirati
pravila foruma(koja stoje ovdje) sam pročitao kao i uvijek i neka mi netko od vas pametnih ljudi pojasni koje to pravilo kršim? predstavljanje nije pod obavezno kao što i kaže u srodnom topicu, pretražio cijeli forum jesam prije postavljanja upita o tom broju časopisa pa tema stoga niti je ponovljena niti redundantna, točno sam naveo što tražim i nije napisao ništa nevezano uz moj "problem", nisam koristio retardirane fontove, obojanost istih niti masu smajlija, nema bespotrebnog chain citiranja, nestrpljiv nikako nisam, nema niti vjerske niti političke konotacije i na kraju nisam se oglašavao niti eksplicitno tražio zabranjeni sadržaj
pa dakle, gospodo elektor i mataya, objasnite malo o čemu pričate
nadalje, nepristojnost? zaista gospodo, smiješno, gdje sam ja to bio nepristojan osim u vašem pogledu na moje nepredstavljanje? ako ćemo pogledati krajnju točku svega, vi ste otišli u područje nepristojnosti postanjem off topic materijala
i zadnje, gospon elektor, jesam li ja tražio da vi riješite moj problem? koliko ja vidim ja sam samo zatražio pomoć, pa ako je dobijem dobro, ako ne opet dobro, zasigurno vas nisam tražio da za mene kopate po bespućima interneta i po mračnim kutevima grada tražeći možda posljednji preostali primjerak tog broja u svijetu te da mi to donesete na ruke
ja sam jednostavno tražio jednu od tri stvari;
1.) mogućeg vlasnika tog broja časopisa koji je voljan prodati isti,
2.) moguću informaciju gdje se taj broj može naći ukoliko netko zna,
3.) ako netko već ima sken kod sebe da mi ga po mogućnosti proslijedi
zato, malo pamet u glavu, hračak u ruke i paziti što prolijevate po moćnom internetu
zahvaljujem, ugodan dan i doviđenja
dobro, ajmo redom;
predstavio se nisam jer nema apsolutno nikakvog smisla, na forum sam došao isključivo po pomoć oko jednog "problema" jer sam mislio da tu ima normalnih ljudi(očito ima pokoji jer sam dobio pomoć na pm kako sam i zamolio bez prenemaganja) i to je vjerojatno to od mene; sad koliko će vas zanimati moja životna priča radi jedne zamolbe nije uopće upitno, 99.999999% vas bi me zaboravilo nakon mog posta, recite vi meni ima li ikakvog smisla? i nije da sam došao pitati da mi netko posudi 1000€ već jednu jednostavnu zamolbu sam stavio, na koju možete i ne morate reagirati
pravila foruma(koja stoje ovdje) sam pročitao kao i uvijek i neka mi netko od vas pametnih ljudi pojasni koje to pravilo kršim? predstavljanje nije pod obavezno kao što i kaže u srodnom topicu, pretražio cijeli forum jesam prije postavljanja upita o tom broju časopisa pa tema stoga niti je ponovljena niti redundantna, točno sam naveo što tražim i nije napisao ništa nevezano uz moj "problem", nisam koristio retardirane fontove, obojanost istih niti masu smajlija, nema bespotrebnog chain citiranja, nestrpljiv nikako nisam, nema niti vjerske niti političke konotacije i na kraju nisam se oglašavao niti eksplicitno tražio zabranjeni sadržaj
pa dakle, gospodo elektor i mataya, objasnite malo o čemu pričate
nadalje, nepristojnost? zaista gospodo, smiješno, gdje sam ja to bio nepristojan osim u vašem pogledu na moje nepredstavljanje? ako ćemo pogledati krajnju točku svega, vi ste otišli u područje nepristojnosti postanjem off topic materijala
i zadnje, gospon elektor, jesam li ja tražio da vi riješite moj problem? koliko ja vidim ja sam samo zatražio pomoć, pa ako je dobijem dobro, ako ne opet dobro, zasigurno vas nisam tražio da za mene kopate po bespućima interneta i po mračnim kutevima grada tražeći možda posljednji preostali primjerak tog broja u svijetu te da mi to donesete na ruke
ja sam jednostavno tražio jednu od tri stvari;
1.) mogućeg vlasnika tog broja časopisa koji je voljan prodati isti,
2.) moguću informaciju gdje se taj broj može naći ukoliko netko zna,
3.) ako netko već ima sken kod sebe da mi ga po mogućnosti proslijedi
zato, malo pamet u glavu, hračak u ruke i paziti što prolijevate po moćnom internetu
zahvaljujem, ugodan dan i doviđenja
osim sto si nekulturan sto se tice pozdravljanja
imas i jako jako slabu moc zapazanja ako nisi shvatio koje pravilo krsis
procitaj jos jednom pravila pa ako i dalje neces shvatiti koje pravilo krsis procitaj
jos jednom. dalje vise nemoras citati jar ce te samo zaboljeti glava
imas i jako jako slabu moc zapazanja ako nisi shvatio koje pravilo krsis
procitaj jos jednom pravila pa ako i dalje neces shvatiti koje pravilo krsis procitaj
jos jednom. dalje vise nemoras citati jar ce te samo zaboljeti glava
pa pojasni mi neukomPROCITAJ PRAVILA FORUMA
šta se pjeniš ako si dobio odgovor. Ili možda nisi, pa otuda pjenica!?
pogledaj po cemu se tvoj zadnji post razlikuje od mojeg ili buciniog.
zatim procitaj pravila foruma.
ili ti nacrtam?
nazalost neradi mi skener ali mogu ti slikti crtez pa ces vjerojatno shvatiti
zatim procitaj pravila foruma.
ili ti nacrtam?
nazalost neradi mi skener ali mogu ti slikti crtez pa ces vjerojatno shvatiti
razlikuje se po artikuliranosti? ako govoriš o citiranju, piše da je GOTOVO sigurno da nema potrebe, ja smatram da u ovom slučaju ima potrebe da se istakne ono bitno i ako se hvataš samo na to onda samo mogu zaključiti da imaš cirka 15-16 god ili ti je ovo jedan od tri foruma ukupno na kojima si ikad bio od kad je krenula HOCU INTERNET akcija jerbo si imao potrebu za nešto se zakvačiti samo da bi imao što napisati
slobodno nacrtaj, samo neću računat na artističku slobodu
edit: buco, dobio sam odgovor, al me fascinira lajavost
slobodno nacrtaj, samo neću računat na artističku slobodu
edit: buco, dobio sam odgovor, al me fascinira lajavost
definitivno se slazem (kao i 99% clanova ovog foruma)
samo idioti koriste post reply kad mozes stavit quote na posljednji post pa nek se vidi
kolko vidim imas potencijala da budes novi tifon, sifon ili kako vec
samo naprjed
samo idioti koriste post reply kad mozes stavit quote na posljednji post pa nek se vidi
kolko vidim imas potencijala da budes novi tifon, sifon ili kako vec
samo naprjed
pod temom pravila foruma postoje 3 topica..od kojih je jedan predstavljanje clanova..nego da ti ne objasnjavam previsepravila foruma(koja stoje ovdje) sam pročitao kao i uvijek i neka mi netko od vas pametnih ljudi pojasni koje to pravilo kršim? predstavljanje nije pod obavezno kao što i kaže u srodnom topicu
nadam se da ti je sad sve jasno..a za qurote ti se sve lijepo objasnilo..Molimo SVE članove koji se nisu predstavili da to urade ovdje:
isprike moderatorima za off..i mislim da bi se tema sad mogla slobodno obrisati..