Report this post

Ako imate problema sa forumom, prijava, logiranje, cookies i slično, ovdje se obratite ili pronađite rješenje.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
sasa45
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Report this post

Post by sasa45 »

interesuje me kome se prijavljuje post kada se klikne na gore naveden taster...

posto sam ja vec kad postoji taster prijavio spam na forumu i sad vidim da je samo post obrisan a ne i kompletna tema....da li se tim taterom prijavljuje direkno nasim administratoru i moderaorima ili se to prijavljuje nekome na serveru ili kome vec...

znaci moje pitanje kada se uoce neke takve nepravilnosti da li da se:
1. prijavi na taster Report this post
2. posalje pp nekom od nadleznih na ovom forumu i da se u pp posalje i link prema nepozeljnom sadrzaju
3. u temu "napise ovo je za brisanje" ili neka slicna poruka....sto ne vidim da ce moderatorima pomoci da nadju nepozeljan sadrzaj
4.ili da se nepozeljni sadrzaj ignorise i da se pocne sa offtopic i da se ceka da moderator sam naidje na nepozeljni sadrzaj i sam odreaguje....
stojke369
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: Report this post

Post by stojke369 »

Najbolje je ovo pod 2 :arrow:

2. posalje pp nekom od nadleznih na ovom forumu i da se u pp posalje i link prema nepozeljnom sadrzaju

Za Report this post moracemo da sacekamo Traxa da odgovori.

EDIT :arrow:

Probao sam Report this post i kod moderatora taj post pocrveni i izbaci upozorenje i sve ostalo sto je potrebno..IP,vreme slanja...i dodatna poruka zasta je taj post prijavljen.I salje nam obavestenje na Mail.
Post Reply