Vlasnik sam navedenog modela i u zadnje vreme mi izbacuje na displeju "F61", nakon toga se player ugasi i ode na stand-by. Nemoguce je ukluciti ga ukoliko ne sacekam 30-tak ili vise sekundi. Nakon toga produzuje sa radom. Uputstvo kaze da je problem u povezivanju zvucnika, medjutim proverio sam ih nekoliko puta. nema nista sumnjivo. Ako ovo ne resi problem uputstvo kaze da je problem POWER SUPPLY. I toliko. Na Panasonic forumu sam nasao da je navodno problem u ventilatoru ukoliko je on odsluzio svoje, mada je kod mene kao glanc novcati, ipak sam ga zamenio i nista. Uopce ne mogu primetiti kada i dali se ukljucuje. Dali je neko imao slican problem i dali je otklonio kvar ?
P.S Panasonic support team me razocarao kompletno, ili ne odgovaraju na moje e-mailove ili kazu samo proveri zvucnike da nisu obrnuto povezani.
Home Theatre Panasonic SC-HT535, error F61
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Home Theatre Panasonic SC-HT535, error F61
Evo sinoc sam ga prebacio na TUNER umesto CD/DVD i evo ga jos radi, znaci nije problem u ventilatoru ili neko pregrijavanje. Pomoc dobrodosla, hvala unapred.
Re: Home Theatre Panasonic SC-HT535, error F61
Nakon gotovo 24h neprekidnog rada na mode TUNER, prebacio sam ga na CD/DVD ali nisam unutra ubacivao disketu. Nakon sat vremena uredjaj se resetovao, pojavio error F61 i otisao u stand-by mode. Koji mu je sad vrag ??