I baš suprotno imenu – zvuk uopće nije smeće! Ne mogu reći da sam iznenađen, čitao sam o ovom pojačalu samo pozitivne kritike, a prvi testovi samo su potvrdili da ovo „malo“ pojačalo (8,5 x 5cm) zna svirati...
Na netu je ogromna količina shema, nacrta PCB-a i literature... dovoljno je u Gogle ukucati LM3886 ili gainclone. Odlučio sam se za „malo kompliciraniju shemu“ i razvio vlastitu pločicu, iako moram priznati da je nemoguće izbjeći sličnost sa već-viđenim rješenjima.

Namjeravam uraditi još dva, vezati ih u BLT a na ulaz staviti obrtač faze... što bi dalo oko 120W RMS po kanalu, sa čak oko 250W pick (prema data sheet od Nationala) ->
http://www.national.com/ds/LM/LM3886.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
... a ostatak šminke, soft-start, termička te zaštita zvučnika... uglavnom je već rađena tako da tu ne očekujem probleme... Neko će pitati zašto termička zaštita, kad sam IC ima svu moguću zaštitu (SPiKe)... pa upravo zato da izbjegnem aktiviranje interne zaštite, koja „baš i ne zvuči najljepše“...

Na kraju napomena da se na istu pločicu može staviti i LM3785/3786, uz nešto manju izlaznu snagu, a kod 3785 elementi vezani na nožicu 8 nisu potrebni (mute funkcija)