Pozz!
Frend mi je dao neku prahistorisku mixetu,koju je i on sam dobio, da je probam ozhiviti...
Dosla je bez pola konektora,s prstom prasine i s par crknutih kukaca...vidljivo je da je neko prpa po njoj prije mene
Ugv. ona ne daje nikakve znakove zhivota,pa ako je netko imao iskustva s ovakvim tipom mixete da pomogne
ako je ne uspijem ozhiviti(sto vjerovatno nechu),dali je tko radio mixetu?imam sam par shema...vechinom su s jednim tranzistorom kao pojacivacem signala...nekako su mi presirove
ako ko ima neku kvalitetniju shemu da mi da link ili sl...posto bi napravio nanovo mixetu i ubacio u ovu šarsiju
ako tko ima bilo kakvu ideju ili sugestiju,bio bi zahvalan kada bi je podjelio s menom odnosno s forumashima
ewo slike,BTW sada je mixeta u puuno boljem stanju,oprana je i ko nova je
Crknuta mixeta
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Crknuta mixeta
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
Re: Crknuta mixeta
sa ovim slikama nikako ali evo ti redosled.......prvo proveri napajanje ,pa izlazno pretpojacalo i na kraju svaki kanal posebno i zameni te petopolce sa cincevima......ako je tranzistorska napajanje je najverovatnije od 12 do 24v a ako je sa op onda 2x12 do 2x18v...
Ako se dobro sjecam, "kum Bora" na svojoj stranici ima nesto takvo (shemata za mixetata).
Evo pogledaj ovo:
http://sound.westhost.com/project30.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgodna mikseta
http://sound.westhost.com/project30.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgodna mikseta
Mikseta je radila prek adaptera na 6V...mogla je raditi i na baterije...
Thx vam,al mislim da chu raditi 4kanalnu miksetu,shema iz male skole elektronike...jer mi je shema najednostavnija a napajanje je 2x9V,prek baterija...cjena je relativno mala,jer imam sve klizache kuchi i neke djelove...
a ionako mi ne treba neka kvalitetna mikseta...svakako je to za pijanke
Thx vam,al mislim da chu raditi 4kanalnu miksetu,shema iz male skole elektronike...jer mi je shema najednostavnija a napajanje je 2x9V,prek baterija...cjena je relativno mala,jer imam sve klizache kuchi i neke djelove...
a ionako mi ne treba neka kvalitetna mikseta...svakako je to za pijanke
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...