digitalna satelitska tv

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
bajro17
Penjem se :)
Penjem se :)

digitalna satelitska tv

Post by bajro17 »

negdje sam procitao da se od obicnoga resivera za satalitsku moze napraviti resiver za digitalnu
r2d2
Pravo uznapredovao :)

Re: digitalna

Post by r2d2 »

zasto ne bi moglo? izvadis staru elektroniku i ubacis novu u istu kutiju :D
...:::SVAKO "ZASTO", IMA SVOJE "JEBIGA":::...
jopagti
Odlično uznapredovao
Odlično uznapredovao

Post by jopagti »

Prodas analogni(za 4-5€,nekome za djelove :wink:) i kupis digitalni,ili bacish analogni...
Ne znam dali je to izvedivo ili ne,al sumljam...ne isplati se sklepat nesto svoje kada se za relativno malo novaca mozhe nachi dobar digitalni reciver :wink:
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
vbmaster

Post by vbmaster »

Jednom mi je neki strucnjak, kada sam mu popravio CD plejer, naslonio uho na njega i rekao da nisam dobro popravio...Zasto? pitao sam...Ne cuje se nista, a treba da se cuje i bez pojacala, imao sam ja gramofon, ne mozes me prevariti ! Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni... :D :D :D
Kristijan

Post by Kristijan »

vbmaster wrote:Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni... :D :D :D
I kad budes mogao u gramofon staviti CD i ocitati ga, onda ces moci digitalni prepraviti u analogni receiver.

Nego, zar je DVB-S analogija? Mozda je mislio na digitalnu satelitsku (DVB-S) u digitalnu zemaljsku (DVB-T) :wink: :?:
buco22

Post by buco22 »

Kažu da nema cenzure, a nedaju ti poetski se izražavati.
Malo šale ne škodi.
Moja isprika svima kojima je zasmetao moj komentar.

Pozdrav
Feko
Stariji član
Stariji član

Post by Feko »

vbmaster wrote:Jednom mi je neki strucnjak, kada sam mu popravio CD plejer, naslonio uho na njega i rekao da nisam dobro popravio...Zasto? pitao sam...Ne cuje se nista, a treba da se cuje i bez pojacala, imao sam ja gramofon, ne mozes me prevariti ! Eto toliko o razlici izmedju digitalne i analogne elektronike...kad budes uspeo da u CD plejeru iscitas gramofonsku plocu, tad ces moci i da prepravis analogni risiver u digitalni... :D :D :D
Ja znam dosta bisera koji su u ono doba prije 15-tak godina rastavili videokazetu da pogledaju slike...kao na filmskoj traci :lol: :lol:
Post Reply