jel ovo ispravno spajanje za fix. voltažu?
pozdrav
http://www.imagesforme.com/show.php/323719_sot223.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
LM1117 - SOT223 spoj fiksne voltaže
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: LM1117 - SOT223 spoj fiksne voltaže
Dobro je, samo moras jos i kondenzatore spojiti. Pogledaj datasheet.
To se podrazumjeva - mučio me Output pin
Zasto te je mucio? Zar nisi pogledao datasheet prije toga? Mogao si i ommetrom ustanoviti da je srednja nozica na strani gdje su ih tri povezana sa onom sirom na suprotnoj strani.
Smješko, čip tek treba da stigne, crtam pločicu, a nemam što mjeriti
Aha. Moj savjet ti je da ne crtas nista dok ne prikupis sve elemente. Ako plocicu izradis prije, moglo bi biti razocaranja. Znam iz osobnog iskustva.
Koja je namjena tog LDO regulatora u tvom slucaju?
Koja je namjena tog LDO regulatora u tvom slucaju?
Napaja JPEG kamericu i MAX3232. Složio sam ja to sa LM317, ali idem probati sa SMD varijantom - nisam još lotao buhe. Logika me vodila da je takav spoj dobar - naručio sam fix. regulator, kad ono u datasheet-u Adjustable pin, pa da pitam za svaki slučaj. Da, mislio sam da Vout i Output treba kratko spojiti ali taj spoj sa srednjom nogicom baš mi je smetao. Što se elementa tiče SOT223 valjda mora biti SOT223.
Pozdrav
Pozdrav
Valjda je SOT223 ako je tako napisano u datashitu. Ja sam nedavno radio jednu plocicu u sPrint layout-u i nisam bas nesto zadovoljan rjesenjem za to pakovanje - vodovi se bas ne poklapaju tocno.
Bumo videli