E sad, imam jedan specifican zadatak, ukoliko je neko u mogucnosti da isti projektuje i izradi - za cijenu se dogovorimo. Kako sam ja totalni duduk za elektroniku, laicki cu da objasnim sta to meni zapravo treba, pa se nadam da ima koji guru koji bi mi se mogao posvetiti.
Otprilike ovako - treba mi nesto poput "phone call alerta/telefonske dojave" koju imate u projektima s tim sto je malo komplikovanije...ili malo vise, ne znam.
Treba mi dialer, koji bi bio spojen na telefonsku liniju i automatski zvao programirani broj, te u slucaju prekida, opet pozivao broj - ali samo u programiranom vremenskom periodu. Prakticno, u primjeru - ne treba da radi nista, vec da ostvari vezu i suti na liniji od 8AM do 4PM, i ako pukne veza, on opet zove. U 4PM se otkaci i ceka sutradan 8AM i opet isto, dok se ne iskljuci, jelte.
Ajde, ovo i nekako, razmisljam da mozda i nije posebno komplikovano, ali ono sto slijedi vjerovatno jeste. Treba da ide preko business phone digitalne centrale, odnosno PBX, sta li je vec - analogni telefoni ne rade na tim linijama, koriste RJ45 jack. Treba da bude autonoman u smislu da ili koristi bateriju, ili da koristi napajanje iz same linije i po mogucnosti, da bude sto manjih dimenzija.
Eto, to je otprilike to sto treba, ako je moguce napraviti, tj. ako nije prevelika zahebancija. Ako ima neko zainteresovan...neka kaze cijenu, pa cemo se ganjati

Pozdrav svima
phyler@phyler.com