pozdrav!
posto je danas pocela skola, a ja sam naviko spavat do 13h, treba se probudit ujutro u 6 sati, pa jel ima mozda neko neku shemu za budilicu, svejedno mi je, led display, lcd display, bitno da je glasna. Po mogucnosti da uklopi relej ja cu napravit sirenu...
hvala, poz
Budilica
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Budilica
bilo je vec tema kako prepravit obicnu budilicu da uklopi relej.
ja sam svoju budilicu stavio pokraj akusticne skolopke pa mi ujuto u pola 6 pocnu treptat svjetla ko luda
ja sam svoju budilicu stavio pokraj akusticne skolopke pa mi ujuto u pola 6 pocnu treptat svjetla ko luda
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
Baš sam nedavno gledao na TV-u neki dokumentarac o spavanju i tome, te na kraju su rekli kao da bi se što bolje osjećali tokom dana najbolje buđenje bilo bi uz postepeno jačanje svijetlosti žarulje što bi predstavljalo kao "izlazak sunca", što i jest nekako logično ! Pa odradit neki dimmer koji bi nekih pola sata prije aktiviranja alarma postepeno počeo pojačavat svijetlost sobne žarulje. Pogotovo u ovim zimskim danima kad je još mrak do nekih 7 sati.
@utrkulja, idi spavati u 22 sata, pa ce ti za budjenje ujutro biti dovoljan i mobitel !
nece, vjeruj mi. mobitel je pre tih, uopce ga se necuje :S
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Vjeruj ti meni da hoce. Tjedan dana idi na vrijeme spavati (u 22 sata) i nece ti niti trebati b(l)udilica. Sam ces se probuditi. Ovako, kad blejis u ekran do 5 ujutro i naganjas virtualne baba-roge, nema teorije da se naspavas i probudis na vrijeme.
Meni na telefonu (Nokia 1110) jedna teta svako jutro kaze "Veijeme je za budjenje, tacno je **sati i **minuta PIP"
Da samo znate sta sam je put poslo u PM
A ovo sto smjesko kaze, to je tacno, jedno vrijeme sam zbog posla ustajao oko 4 i nakon 4-5 dana sam se navikao, i budi se minut-dva prije nego sto me teta iz telefona podje budit
Da samo znate sta sam je put poslo u PM
A ovo sto smjesko kaze, to je tacno, jedno vrijeme sam zbog posla ustajao oko 4 i nakon 4-5 dana sam se navikao, i budi se minut-dva prije nego sto me teta iz telefona podje budit
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
http://www.pik.ba/profil/pejky/
http://www.pik.ba/profil/pejky/