@ Smješko
Tajna mojih kutijica je da su providne, pa se vidi šta je unutra... Ne volim naljepnice sa natpisima... Problem je da kutijica nikad dosta Exclamation Wink
I ja drzim u providnim kuticama i nekako isto ne volim nalepnice a i navikao sam se pa znam gde mi je sta tako da i nema potrebe.Kao sto rece Shenda kutijica nikad dosta
Dosta delova nisam ni poskidao sa ploce pa sve sto je za rashod guram u jednu veliku kutiju od tv-a a i imam na tavan gomilu tv-a koje nisam rasturio.... cekaju lepse dane
Sto se tice starih delova elektrolite NIKAKO ne koristim imam zalihu novih jer servisiram TV,DVD,AUDIO uredjaje i sta mi jos naleti pa tako da se zaliha redovno obnavlja i sa tim nemam problema
Sad mi se nesto i ne skidaju delovi sa ploce jer otprilike znam gde sta moze da bude kada mi zatreba a i preglednije mi je za pretragu da li je to stvar navike ili mi je stvarno tako

jbmliga
Radionicu stalno sredjujem i ubacujem ponesto novo ali nikako da sredim iz prostog razloga sto nemam vremena jer radim drugi posao i ceo dan provedem na poslu pa posle koliko stignem ali polako
Nemojte uvek biti sigurni ni u nove delove a to govorim iz licnog iskustva i iskustva drugih pa tako ni u stare delove sve sto moze da se ispita ispituj pre ugradnje a cak i kad na istrumentu pokaze dobro ocitavanje u radu moze da se pokaze lose..... Puno je primera losih delova u tv servisiranju