Requesting an Ubuntu CD
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Elektronicar
- Pravo uznapredovao :)
Requesting an Ubuntu CD
Ubuntu is available fr*e of charge and we can send you a CD of the latest version (8.10 (Intrepid Ibex)) with no extra cost, but the delivery may take up to ten weeks, so you should consider downloading the CD image if you have a fast Internet connection.
https://shipit.ubuntu.com/
https://shipit.ubuntu.com/
Meni je doma stigla ona verzija prije 8.04.1
http://land1.blog.hr" onclick="window.open(this.href);return false;
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming
http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
I like software and hardware
My hobbies are PHP programmering, PCB creating and C++ 3D progrmming
http://www.speedtest.net/result/698562022.png" onclick="window.open(this.href);return false;
- kepos
- Pocetnik na forumu
Re: Requesting an Ubuntu CD
samo da napomenem da se u srbiju ne moze narucit zbog carine. svugdje dalje (kolko ja znam) ih se moze dobit za djabe.
Zar je tako tesko otic na http://www.ubuntu.com" onclick="window.open(this.href);return false; i skinut kao ja?
- kepos
- Pocetnik na forumu
ovisno o internet konekciji mozda nekome i je. Ili je netko kolekcionarski nastrojen kao ja Cisto ih je ljepo vidjet na polici a i pouzdaniji su od snimljenih (duze traju i lakse se citaju na starijim uredjajima).
-
- Napredujem
Ta opcija je namijenjena samo onima koji nemaju brz pristup internetu...
Duze traju i lakse se citaju!?
Duze traju i lakse se citaju!?
Jaoo, odakle ti to palo napamet kepos???
Ja imam CD sprzenih oko 7 godina su stari (neke slike) rade normalno.
Ja imam CD sprzenih oko 7 godina su stari (neke slike) rade normalno.
- kepos
- Pocetnik na forumu
Za nesto sto nespremam na duze vrjeme koristim losije medije, a vise puta mi se dogodilo da isti nakon par mjeseci se vise nedaju procitat na nekim citacima. Ne bih znao zasto al jednostavno je tako. Primjera radi imam ubuntu 5.10 'original' i vlastitu kopiju. Vlastitu vise ne mogu citat jer je cd jednosavno propa a original se i dalje drzi kao i prvog dana.Amir_Hadzic wrote:Duze traju i lakse se citaju!?
Ili mozda samo ja imam losu srecu ili nesto
Ne znam odakle je to, al tak me zovu od 7. osnovne... zast pitas?pepi wrote:Jaoo, odakle ti to palo napamet kepos???
- Elektronicar
Nema nikave carine znaci stizu svuda.
- kepos
- Pocetnik na forumu
Pogledaj ovdje. Tako je bilo prije, a dali jos imaju problema to ne znam.Elektronicar wrote:Nema nikave carine znaci stizu svuda.
- Elektronicar
Neznam ni ja meni stizu bez carine
Ja sam naručio već 3 puta i nikaj nije stiglo
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
ja sam naručivo do sad 3 puta i svaki put je došlo!
Za one ako neznaju također imaju i edubuntu i kubuntu za shiping!
Za one ako neznaju također imaju i edubuntu i kubuntu za shiping!
Mozda u Zagreb ne salju jer znaju da ovdje ljudi imaju brzi pristup internetu ?!
- kepos
- Pocetnik na forumu
Negdje je doslo do greske, jer posto cesto budem na stranicama zajednice i provodim vrijeme na IRC kanalu, znam da svi uredno dobivaju na cjelom podrucju rh. neka druga greska u pitanju...Smjesko wrote:Mozda u Zagreb ne salju jer znaju da ovdje ljudi imaju brzi pristup internetu ?!
koja je razlika izmedju ubuntu-a i windowsa? meni je windows bolji, ovo sam vidio kod lege, jedina dobra stvar je sto se moze vrtit sa cd-a...
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...
Bantu, U-buntu, u bunilu ili u Bantustanu - bi trebao biti otporan na viruse kao i ostali Unix-oidni radni sustavi, za razliku od ovih prozorastih sranja s kojima se mi patimo.
- kepos
- Pocetnik na forumu
Teoretski gledano nije otporan na viruse, prakticki gledano neceh ih dobit sigurnost je jako dobra, sem toga ima ih vrlo malo.
Koja je razlika? pa to je totalnno drugaciji operativni sustav... ima svohjih prednosti i mana. recimo nedostaci su poneki driveri (malo je uredjaja koji nisu podrzani al nije da ih nema. neki specificne upotrebe), i specijalizirani softwere je tesko nac. prednosti su stabilnost, sigurnost, brzina, skoro pa virus fr*e (od 2005 kolko ga koristim nikad problema. a ne znam ni da postoji antivirus ). Manje vise stvar navike. Meni osobno vise pase. I naravno besplatan je. zivio open source
Koja je razlika? pa to je totalnno drugaciji operativni sustav... ima svohjih prednosti i mana. recimo nedostaci su poneki driveri (malo je uredjaja koji nisu podrzani al nije da ih nema. neki specificne upotrebe), i specijalizirani softwere je tesko nac. prednosti su stabilnost, sigurnost, brzina, skoro pa virus fr*e (od 2005 kolko ga koristim nikad problema. a ne znam ni da postoji antivirus ). Manje vise stvar navike. Meni osobno vise pase. I naravno besplatan je. zivio open source
meni je bolji windows, ali dobro, sve je to stvar navike..
Dvije ploče jedan izolator,mala moja to je KONDENZATOR...