dali netko zna kako napuniti bonove za strruju ima magnetni zapis na sebi kako to provaliti na čitaču nista ne pokaze?izgleda ovako
http://www.elektronika.ba/forum/uploadz ... C00027.JPG
magnetna kartica(bonovi za struju)?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
magnetna kartica(bonovi za struju)?
sl ga opravi mamice im ga elektricarske
Znam ja.
1. Kupis novu karticu.
2. Procitas je i snimis podatke na kompjuter.
3. Istrosis je ali nemoj totalno na 0kn.
4. Ponovo uprogramiras ono iz kompjutera u karticu i trosis ponovo.
Ovo ce raditi ako uredjaj nije pametan... tojest ako ne pamti neki ID kartice koja se koristila do tad.
De nam uslikaj i taj uredjaj. Ja prvi put cujem da ovo ima negdje. Opisi gdje je instaliran i od prilike na sta je sve spojen (ako mozes zaviriti). Mozda je spojen na telefonsku liniju ili nesto slicno. U tom slucaju ne mozes ga zeznuti ovim metodom koji sam opisao - vjerovatno. Opet postoji mogucnost da vrsi komunikaciju sa nekim centrom preko 220V vodova, to ces znati kada probas onaj metod koji sam gore opisao
1. Kupis novu karticu.
2. Procitas je i snimis podatke na kompjuter.
3. Istrosis je ali nemoj totalno na 0kn.
4. Ponovo uprogramiras ono iz kompjutera u karticu i trosis ponovo.
Ovo ce raditi ako uredjaj nije pametan... tojest ako ne pamti neki ID kartice koja se koristila do tad.
De nam uslikaj i taj uredjaj. Ja prvi put cujem da ovo ima negdje. Opisi gdje je instaliran i od prilike na sta je sve spojen (ako mozes zaviriti). Mozda je spojen na telefonsku liniju ili nesto slicno. U tom slucaju ne mozes ga zeznuti ovim metodom koji sam opisao - vjerovatno. Opet postoji mogucnost da vrsi komunikaciju sa nekim centrom preko 220V vodova, to ces znati kada probas onaj metod koji sam gore opisao

Na drugu stranu
Odavde se ništa ne vidi..... Skeniraj drugu stranu