Sve sto vam treba su:papir A4(obični),plocica,laserski printer,aluminijska folija i peglo.
Prvo isprintajte vodove na papir,onda papir izrezite i stavite na plocicu.Cijelu plocicu zamotajte aluminijskom folijom(pazite da odozgor bude samo 1 sloj folije).Ugrijte peglo(najbolje je između vune i pamuka) i stavite ga na plocicu te tako drzite 4 minute.Poslije samo ubacite plocicu u vodu i skinite papir.
Jebote, treba imati 5 mozgova da bi se naucili svi seoski dijalekti i nazivi za neke stvari. Ta balavurdija nije u stanju nauciti standardni jezik. Kako ce onda nesto slozenije i teze.
A, možda je samo krivo napisao . Al Smjesko nemoj se tako buniti ima nas ovdje iz velikog područja i tvoj standard ne mora biti isti kao i nečiji drugi .
Pozdrav svima!
@UssSiscia, u pravu si.
Marko13, šteta je samo to što se jako loše vidi ono što si slikao a način na koji ti izrađuješ pločice i meni je dosta poznat i stvarno je super. Čestitam ti i samo tako napred Marko...
Kad budeš još nešta slikao, pokušaj malo "oštriju" sliku da napraviš...inače je sve OK!
Postupak je OK, ali nemojte se svađati oko gluposti. Neka govore kako ih volja, glavno da se razumijemo. Ovo je bila tema o postupku izrade pločica, a sad se raspravlja je li pegla, peglo, glačalo ili...
ajde baš, raspravljajmo o postupku.
evo ja transfer postupak radim običnom prozirnom folijom, a ovo nisam probao. koliko je to precizno za neke realne pločice?
Jel netko radi sa laminatorom
Kao na ovoj stranici, tj na dnu te stranice-video tutorial http://thomaspfeifer.net/direct_toner_pcb.htm
Laminatora ima u METRO-u za nekih 200 tinjak kuna
_mirko_ wrote:ajde baš, raspravljajmo o postupku.
evo ja transfer postupak radim običnom prozirnom folijom, a ovo nisam probao. koliko je to precizno za neke realne pločice?
Na mojoj plocici je ostalo sve,najtanja crta na plocici je nesto manje od 1 mm