TV jammer
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
TV jammer
trebao bi shemu ovog uredaja.
mora raditi na max.12V i ometati sliku televizora.
ako moze nesto sto nije jako komplicirano.
Sačuvajte drveće => pojedite dabra.
Pa to mozes napravit sa svakom fm bubicom samo ju naredis na frekvenciju tog kanala kog zelis ometat i to je to, samo zavisi hoces kvarit zvuk ili sliku.
nista, evo ti spisak frekvencija od kanala naravno za zvuk i sliku.
Eto to su te za koje ja podatke imam!
Pozz![/code]
nista, evo ti spisak frekvencija od kanala naravno za zvuk i sliku.
Code: Select all
broj kanala slika (MHz) zvuk (MHz)
2 48.25 53.75
3 55.25 60.75
4 62.25 67.75
5 175.25 180.75
6 182.25 187.75
7 189.25 194.75
8 196.25 201.75
9 203.25 208.75
10 210.25 215.75
11 217.25 222.75
Pozz![/code]
Re: TV jammer
Zar ti je tako jak signal tv kanala, da ti je potrebno "ometanje" ili komšijama želiš malo "naprkositi" hehemataya wrote:trebao bi shemu ovog uredaja.
-
- Napredujem
- juka vk
- Pravo sam se raspisao :)
evo ti sema fm i tv jemmera, inace ja sam radio jedan sa integralnim krugom i nije radio na veliki domet, sema je bila u txt formatu, da ga nebi i ti slucajno radio
evo ove seme
http://www.next.gr/inside-circuits/-l4106.html
evo ove seme
http://www.next.gr/inside-circuits/-l4106.html
ovo ti je sema najobicnijeg fm predajnika, kao sto je i vecina bubica. kao sto tamo pise mnogo bolji efekat bi se dobio ako bi se dovodio neki sum na ulaz tj na kondezator od 0.1uF.
a za malo jaci signal ne bi bilo lose dodati jos koje ppojacalo...
mislim da bi jedna veronica od 5W sa nekim generatorom suma jako dobro posluzila...
a za malo jaci signal ne bi bilo lose dodati jos koje ppojacalo...
mislim da bi jedna veronica od 5W sa nekim generatorom suma jako dobro posluzila...
-
- Napredujem
dajte ljudi pravite atomsku b**bu od obicne rf prskalice....pa ja sam svom televizoru zapalio tuner...
ako hoces u sobi da ometas tv najbolji je infra-red jammer,znaci ometas senzor koji prima signal sa daljinca...lako ces naci u google
a ako hoces da ometas vhf/uhf signal,oonda napravis neki predajnik sa 2N3866 i razdesis trimere da pojacalo proosciluje
jedan od jednostavnijih nacina da transmiter proosciluje je da dodas malu "antenu" -parce zice na sam oscilator
ali imaj u vidu da su tv antene usmerene,ako hoces da imas veci domet smetnji
ako hoces u sobi da ometas tv najbolji je infra-red jammer,znaci ometas senzor koji prima signal sa daljinca...lako ces naci u google
a ako hoces da ometas vhf/uhf signal,oonda napravis neki predajnik sa 2N3866 i razdesis trimere da pojacalo proosciluje
jedan od jednostavnijih nacina da transmiter proosciluje je da dodas malu "antenu" -parce zice na sam oscilator
ali imaj u vidu da su tv antene usmerene,ako hoces da imas veci domet smetnji