VGA to RGB

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Locked
skalper

VGA to RGB

Post by skalper »

http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/
http://ryoandr.fr*e.fr/english.html

Gospodo, jel ko probo ovo spajat, comp na TV preko VGA porta na scart. Ne cini mi se previse komplikovano. Nadam se da je i kvalitet slike dosta bolji nego sam TV out, koji dolazi na samoj grafickoj kartici...

Pozdrav
buco

Post by buco »

Ovisi koju kvalitetu kartice imas [ znas onu koliko para toliko muzike] pa tako kartice o 100-300kn tesko daju sliku na TVout-u koji bi se mogao nazvat slikom , ima tu jos jedna vasna stvar kao pitanje reformatiranja isl.. !!! Ja imam na laptop-u vrlo kvalitetan Video-out , dok sam ranije bio uzeo "lowcost" karticu s TVout-om i mos' mislit kako sam bio sretan kvalitetom i formatom slike . :?
Pozdrav
skalper

Post by skalper »

Hvala buco na brzom reply-u, al mi se cini da nisi bas s paznjom procitao moje pitanje. Ustvari mene ne interesuje klasicni TV-out koji imam i nisam bas zadovoljan. Na ovim linkovima se nalazi sema i objasnjenje kako spojiti TV na VGA port umjesto monitora, i po pisanju ovih majstrora slika je itekako bolja nego klasicni video out...

Hvala any way
buco

Post by buco »

1 One "naredbe" ne vrijede bas za uobicajaene modele TVa koje posjeduju ljudi u siroj okolini :( , koji efekt imaju ??
2 tkzv "pametni" TVi automatski reformatiraju sliku ili za njih to rade "pametnije kartice" al ni jedno ni drugo nije bas prejeftino , mislim da sam te uputio na tako sto . :? i naravno imaju opciju s vga ulazom i sve sto pruza komoditet takvog jednog uredjaja.
A sto se experimenta tice pa ako ti decki tako sto tvrde ti to napravi spoji i vidi , ja nisam sklon toj vrsti "experimenata" .
Pozdrav
zen-x
Napredujem
Napredujem

Post by zen-x »

trax
Administrator sajta
Administrator sajta

Post by trax »

Ova je tema zakljucana, slijedite gornji link za nastavak diskusije.
Locked