Treba mi eeprom spi ATMEL AT25160N mislim da ga menja M25C160.To je integral za Blaupunkt auto kasetofon iz Fiat Punto.
Ako neko ima da mi posalje platicu i integral i postarinu jer ga u Srbiji nigde nema.Unapred hvala!!!!
EEPROM ATMEL AT 25160N
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
mislim da su na ovoj adresi
http://www.primotronic.hr [ ili www.primotronic.com ]
ako ne probaj na www.rscroatia.com
Pozdrav
P.S sad sam provijerio ova prva je OK ! odi na RS katalog i skini ga u racunalo trazit mozes i po internom broju i po tvornickoj oznaci dijela uz njega je i info dal ga imaju na skladistu i koliko kosta [ bez PDV].
http://www.primotronic.hr [ ili www.primotronic.com ]
ako ne probaj na www.rscroatia.com
Pozdrav
P.S sad sam provijerio ova prva je OK ! odi na RS katalog i skini ga u racunalo trazit mozes i po internom broju i po tvornickoj oznaci dijela uz njega je i info dal ga imaju na skladistu i koliko kosta [ bez PDV].
Re: EEPROM ATMEL AT 25160N
Joj ovo je tema iz 2005 godine, ali imam na stolu taj radio iz Fiat Punto. Ne daje nikakve znakove zivota kada s pritisne ON/OFF dugme. Mikrokontroleri imaju napon, kristali rade, sve fercera ali on nece da se upali.
Sad sumnjam na EEPROM.
Stojke, jesil sta rijesio??? Sjecas li se...?
Sad sumnjam na EEPROM.
Stojke, jesil sta rijesio??? Sjecas li se...?
Hm, čudno. M25 serije su dosta stabilne. Ja sam ih koristio u par uređaja i nikad nisam imao problema s njima. To bi koliko vidim mogo biti 16Mbita spi flash.
Ja sam ih naručivao iz Mousera (onog u USA).
Izlemi ga i spoji na nešto, ATmegu npr. i pročitaj ga. U soic 8 kučištu je ili?.
P.S. Bilo je to jakooo davno. @Stojke jesi uspio nać taj flash?
Ja sam ih naručivao iz Mousera (onog u USA).
Izlemi ga i spoji na nešto, ATmegu npr. i pročitaj ga. U soic 8 kučištu je ili?.
P.S. Bilo je to jakooo davno. @Stojke jesi uspio nać taj flash?
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Stojke je imao problem na tom istom radiju, pa reko ako je do EEPROM-a da znam, a ako nije, da vratim radio jer nemam pojma sta bi mu moglo biti. Nemam vremena da ga testiram, vec sam sklopio radio. Pa cekam stojketa
Pametno!
OFF theme:
Bas koristim takav flash kao test memoriju za kernel malog OS-a. Te memorije, kao i mikroSD kartice, su odlične za pohranu velikih količina podataka a kao stvorene su na mirkoračunala. Parelelne flash memorije su "nezgrapne" za primjenu u malim 8 bitnim sustavima.
OFF theme:
Bas koristim takav flash kao test memoriju za kernel malog OS-a. Te memorije, kao i mikroSD kartice, su odlične za pohranu velikih količina podataka a kao stvorene su na mirkoračunala. Parelelne flash memorije su "nezgrapne" za primjenu u malim 8 bitnim sustavima.
Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Meni je samo trebao eeprom zato sto je prilikom skidanja predhodnog za dekodiranje iskidana jedna nozica i to nezgodno da nije moglo da se zalemi.
Trax imas PP
Trax imas PP