STABILAN VIDEO PREDAJNIK-PRIJEMNIK
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
STABILAN VIDEO PREDAJNIK-PRIJEMNIK
Potrebna mi je sema stabilnog video predajnika-prijemnika ali da bude stabilan na 200-300m.
Trba mi predajnik-Prijemnik da budu usaglaseni na istoj frekvenciji istim kristalom Taj sklop mora da bude stabilan jer je predajnik na pokretnoj kameri koja se krece u krugu od 200m.Ima jedna interesantna sema predajnik 1200-1300mhz prijemnik je satelitski resiver ali mi nesto nije jasna ako ti nije problem pogledaj je i malo mi je razjasni. Da li moze na resiver da se postavi neka druga antena manja od satelitske da prima signal od ovog predajnika.
- zogldi
- Penjem se :)
Re: STABILAN VIDEO PREDAJNIK-PRIJEMNIK
Valjda ti je stiga o E-mail od mene ???Zogldistojke369 wrote:Potrebna mi je sema stabilnog video predajnika-prijemnika ali da bude stabilan na 200-300m.
Hvala dobio sam poruku.Hocu da napravim predajik sa sajta "tvtx_satelitski" ali nerazumem sta znaci "stripline 1,5mmcopperwire 5cm long aprx. 8mm from surfaci" i zanima me jos da li odasilja samo video signal ili i audio signal.Da li znas gde modu naci upustvo za pravljenje jagi antene vidim da je dosta popularna kazu da ima dobre performanse a i mogu da je prikacim na ovaj predajnik.
- zogldi
- Penjem se :)
Re: STABILAN VIDEO PREDAJNIK-PRIJEMNIK
Stojke za onaj info o TX na 1.3-1.4GHz firma je BLACK & WHITE Zrenjanin odkud meni Subotica sam bog zna.Juce sam nasao racun nekih stvari sto sam narucivao kad vidim u uzglavljun i ime firme i sve!Ako ti treba njihova zica(tel.) napisi poslacu ti.Ja sam probao taj njihov TX od 800mW i ide sa komadom zice oko 5Km,snaga je provjerena!Cijena je bila prije godinu dana 95 eura sad je vjerovatno jeftinije!Pozdrav