sms alarm
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
sms alarm
probao sam napraviti navedeni uređaj ali isti neče da radi
kada uključim uređaj neče da svijetli niti jedna dioda a kada ga više puta zaredom isključim i uključim uređaj proscilira i onda radi ali kod ponovnog isključenja sve po starom ne svijetli niti jedna dioda. sve je spojeno po shemi koristim pic16f84a-04.
kada uključim uređaj neče da svijetli niti jedna dioda a kada ga više puta zaredom isključim i uključim uređaj proscilira i onda radi ali kod ponovnog isključenja sve po starom ne svijetli niti jedna dioda. sve je spojeno po shemi koristim pic16f84a-04.
neznam koristim all pic programator do sada što sam sa njim programirao bilo je u redu a da napomenem kada uređaj proradi uredno putem kabla komunicira sa pc-om i mogu upisivati i čitati poruke iz eeproma. da li je netko imao takovih iskustava u orginal shemi naveden je pic16f84a-10 a ja koristim PIC16f84a-04 možda je probelm u frekvenciji pica a sa 04 radio sam test generatore za tv na 10 mhz i bez problema je sve radilo u čemu je problem molim pomoć.
Re: sms alarm
De nam uslikaj ako mozes da vidimo kako izgleda. Ako prstima prelazis i nesto se desava vjerovatno je problem sa kristalom/oscilatorom.
probao sam više kristala i sa svima isto ovako uređaj kada je spojen na telefon simens m35 i telefon uključen svijetli crvena led dioda kada telefon isključim i kod njegovog uključenja nekoliko puta zablinka zelena dioda
neznam mislim da to nije ispravn nisam ga u mogučnosti uslikat a kda to učinim trax poslati ću ti slike. sada ću da izinata napravim novi uređaj ponovo.
neznam mislim da to nije ispravn nisam ga u mogučnosti uslikat a kda to učinim trax poslati ću ti slike. sada ću da izinata napravim novi uređaj ponovo.