ovako: posjedujem volan za PC i PS2 sa dvije vrste konektora, kad je ukljucen za PS2 onda mu radi dual vibration a kad ukljucim na PC ne radi i tako je fabricki
e sad mene zanima dali kako mogu prepraviti da mi to radi na PC, mislim jeli pretesko za jednog amatera da napravi ???
VOLAN
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Kada bi mogao da napises koja je marka tog volana i da uslikas konektor jos bolje napises koji je kabal koji ide sa konektorima mogao bih da ti kazem kako da ga povezes da ti radi vibracija ....prije svega toga procackaj malo u Game Controler u Control Panelu windowsa moguce da se nesto tamo krije neki odgovor a na kraju krajeva moze bit i do drajvera sto kaze mlada nada
STRUJA JE JEDINA ZENA KOJU NE SMIJES DIRAT ,A KAD JE GOLA UBIJA
CPU - Cirkaj Pivo Uvjek;HDD - Hajde Domacu Donesi;HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo;TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
CPU - Cirkaj Pivo Uvjek;HDD - Hajde Domacu Donesi;HTTP - Hocu Tamno Toceno Pivo;TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
nije do drivera, jer je volan FABRICKI NAPRAVLJEN i to pise na kutiji da vibracija radi samo na PS, znaci fabricki neradi na PC-u ali sam mislio da se mozda nesto moze prespojit pa da radi na PC-u
Konektor za PC je onaj klasicni konektor sto ide na sound card gdje se i ukljucuju sve vrste igracih palica ili upravljaca (15 pinova)
a za PS je neki 9 pinski konektor
Konektor za PC je onaj klasicni konektor sto ide na sound card gdje se i ukljucuju sve vrste igracih palica ili upravljaca (15 pinova)
a za PS je neki 9 pinski konektor