99% sam siguran da je ekran u pitanju, čak bi rekao da je slomljen, no desilo se ovaj kvar dok je bio na stolu i nema nikakvih tragova mehaničkog oštećenja. Trebam potvrdu iskusnih jel ekran u pitanju da ne bih dao 300kn za drugi ekran a ista se slika pojavi Ili možda nešto unutra treba reflow soldering
Napominjem da na VGA izlaz na vanjski monitor radi OK.
Prva slika je odmah dok je DOS dizanje sustava a druga kad uđe u windowse.
Laptop HP6715b
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: Laptop HP6715b
Ako ti VGA izlaz radi OK, onda nema sta drugo bit nego ekran. Vidi se i na njemu da su se kristali pogubili
Kazes, iz cista mira, a?
Probaj eventualno prstima stisnut gornji i desni rub ekrana pa vidi da li se mijenja sta, ali u svakom slucaju ti treba novi ekran.
Kazes, iz cista mira, a?
Probaj eventualno prstima stisnut gornji i desni rub ekrana pa vidi da li se mijenja sta, ali u svakom slucaju ti treba novi ekran.
- Feko
- Stariji član
Riješeno!
Stavljen drugi monitor. 250kn polovni
Stavljen drugi monitor. 250kn polovni
Znači uštedio si 50 kuna
- Feko
- Stariji član
za polovnu robu se uvijek možeš cjenkati...
...ili kupis sa neispravnom neonkom za 50-100kn pa jos vise ustedis
Cirkus Kolorado :D
- Feko
- Stariji član
da
meni je bio prioritet da nađem negdje u slavoniji gdje mogu otići po njega, probati ga i uzeti.
Daleko ste mi Vi "šverceri" sa mora
meni je bio prioritet da nađem negdje u slavoniji gdje mogu otići po njega, probati ga i uzeti.
Daleko ste mi Vi "šverceri" sa mora
mislio sam buduci da imas ispravnu neonku prebacis u drugi kojemu je neispravna...tako sam do sada rjesio par monitora
Cirkus Kolorado :D
- Feko
- Stariji član
aha, nisam skužio
pa da, stavio sam ga nastranu kad naleti neki neispravni...mislio sam ju skidati ali nekako mislim da mi je sigurnije odlagati cijeli monitor pa skidati kad bude zatrebala...
pa da, stavio sam ga nastranu kad naleti neki neispravni...mislio sam ju skidati ali nekako mislim da mi je sigurnije odlagati cijeli monitor pa skidati kad bude zatrebala...