Internet oglašavanje?

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Srlesrki

Internet oglašavanje?

Post by Srlesrki »

Treba mi za firmu ono internet oglašavanje na googleu? Oni njihovi oglasi ali ne kontam kako to da postavim? Može li to svako ili moram preko neke agencije? Proonašao sam http://www.avalonads.net ali ne znam ako mogu sam zatšo bih plaćao? Ili ipak ne mogu to naučiti? Znate li vi šta o tome? I imate li neke agencije još za preporučiti sa naših prostora ali da je jeftinije od ovoga?
niho
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Re: Internet oglašavanje?

Post by niho »

Sto ce ti firma kad to mozes odraditi direktno preko gugla. Procitaj malo google adsense i google adwords
drago275
Penjem se :)
Penjem se :)

Re: Internet oglašavanje?

Post by drago275 »

Pozz Srki

Što se tiče firme i google adsens-a i adwords. Kako bi reklamirao svoju firmu na internetu i svoje poslovanje znači što radiš i čime se baviš, moraš imati ili blog ili svoju web stranicu gdje ćeš pisati o svojoj firmi i konkretno poslu što obavljaš i pri tome moraš koristiti ključne riječi. Probaj se postaviti u ulogu kupca te tvoje usluge ili proizvoda, te što bi ti napisao na google tražilici da izbaci upravo te tvoje usluge, i na taj način imaš besplatnu reklamu od googla ako uspiješ sastavit tekst na stranici da on bude na vrhu pretrage. I ne smiješ ni slučajno COPY PASTE :) sa neke stranice ilil bloga, jer google ima mehanizme prepoznavanja kopiranog sadržaja i stavlja ga niže na pretragama. Moraš biti orginalan !
hehe valjda si na to mislio
Post Reply