Pozdrav!
Za maturalni rad imam zadatak napraviti audio procesor.
Izabrao sam čipove TEA6330T (audio procesor) i TEA6360 (ekvalizator) koji preko I2C veze komuniciraju sa AT90S8253 mikrokontrolerom. Cijeli sustav ima više funkcija (glasnoća, balans, fader, mute, bass boost i 5 ekvalizatorskih područja). planiram raditi i sa EEPROM memorijom ugrađenom u mikrokontroler.
Pošto takav rad zahtijeva dosta opširan program, do problema je došlo kada sam tijekom izrade programa popunio 4kB programa dozvoljenih u demo verziji compilera Bascom-8051.
Već duže vrijeme na internetu tražim crakcanu verziju, ali to ili ne radi ili nađem samo c*ack za neku staru verziju koju je nemoguće skinut. Preroštao sam cijelu školu i nemogu naći nikog tko ima punu verziju compilera.
Ovim putem bih molio svakog tko ima punu verziju bascoma za pomoć.
Unaprijed zahvaljujem!!
bascom 8051 puna verzija
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
-
- Pocetnik na forumu
-
- Pocetnik na forumu
Re: bascom 8051 puna verzija
našao sam i radi.
Hvala ti puno!
Hvala ti puno!
Re: bascom 8051 puna verzija
probao sam ovo sa BITWAITom, ali slave mi ne šalje acknowledge.
na tom dijelu program se zaustavi i stoji u nedogled jer čeka da mu ovaj spusti SDA na 0.
problem u programu sigurno nije jer kada ja "ručno" spustim SDA na 0 (preko 18kohma), program se normalno nastavlja.
na tom dijelu program se zaustavi i stoji u nedogled jer čeka da mu ovaj spusti SDA na 0.
problem u programu sigurno nije jer kada ja "ručno" spustim SDA na 0 (preko 18kohma), program se normalno nastavlja.