Evo ja mislia kupit DVD-przilicu.I sta vi mislite koje su bolje ASUS-ove il SAMSUNG-ove Cjena im je slicna.Cua san da SAMSUNG-ove znaju zezat nakon nekog vremena a da su ASUS-ove nesto bolje.Aj molin vas pomozite...
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
evo ovako ja sam prije poja godine kupio Samsungovu DVD pzilicu i neki su mi znali govoriti da se kidaju svi Samsungovi citaci i przilice i kad sam dosao u trgovinu pitam ti covjeka koji radi tamo i no ni kaze da je Samsung imao jednu losu seriju koja nije bila bas kvalitetna, ali ove nove su OK i ja uzmem Samsung do sad mi radi bez ikakih problema, a tu njegovu pricu potbrduje Samsungova CD przilica koju sam kupijo prije cca 3 godine i dan danas radi. A prij te przilice sam imao citac Ausu koji mi se nakon par godina pokido. Pa ti odluci, mozda je najbolje da odes u trgovinu pa pitas sta oni misle.
ama LG je straha
ja sam uzimao LITE ON cd snimac i nakon godinu dana zablokirao motor,ja sam ga podmazivao i stosta radio,ali na kraju je zavrsio u smecu, onda sam uzeto LG i evo ga radi super
juka vk wrote:i ja sam zaboravio reci da sam dobio 2 godine garancije sa samsungovom
Pita san tamo covika on kaze da je ima negativnih iskustava s SAMSUNG-ovim przilicama nece da citaju...Pa mi je preporucija ASUS.Pitat cu jos neke ljude pa u ponediljak kupujen
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...