Evo ovako imam sljedeći problem!!
Procitao sam na ovom forumu da je najbolji program za crtanje i simuliranje shema Circuit wizard, ali kada ga skinem i pokrenem ja nacrtam shemu i kada pretisnem Run mi pise da se sheme ne mogu simulirati u demostraciskoj verziji programa! Ja sam trazio po net-u i pronasao same za skinut demostracijske verzije programa!!
Zna li netko gdje mogu skinuti taj program, ali cijelu verziju ili mozete napisati neke druge programe za simuliranje shema!!
Hvala unaprijed!!!
Circuit wizard - problem!!!
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
- Kurijera2000
- Napredujem
Circuit wizard - problem!!!
Sta rec?
- StereoBucket
- Napredujem
Re: Circuit wizard - problem!!!
Potrazi c*ack.
Ili kupi program.
Ili kupi program.
"Da li je priroda velika mačka?
Ako jeste,ko je vuče za rep?"-Nikola Tesla
Ako jeste,ko je vuče za rep?"-Nikola Tesla
Circuit wizard nije ni blizu najboljem programu za simuliranje i crtanje pločice već je samo jako jednostavan. To je gotovo jedina njegova prednost pošto mu je baza komponenata minijaturna, te ne postoji simulacija mikrokontrolera.
Cijelu verziju ti je najjednostavnije skinut preko torrenta...
Cijelu verziju ti je najjednostavnije skinut preko torrenta...
- Kurijera2000
- Napredujem
Pa koji je onda najbolji program za simulaciju sheme, a program crtanje pločica već imam!!!!
Sta rec?
Ne postoji bolji program od eksperimentalne plocice , kupis takvu manju plocicu i komponente i isprobavas . Tako ces najvise nauciti i najkvalitetnije . Al ak si bas zapeo za program sorry onda ti nemrem pomoc
Za tebe i tvoje početničko znanje je Circuit wizard sasvim dovoljan, igraj se malo u njemu sa osnovama elektrotehnike i osnovnim zakonima, op ampovima, osnovnim logičkim krugovima i ledicama.
Što se tiče malo ozbiljnijih programa za simulaciju pogledaj malo tu po forumu već je sve rečeno. Za mikrokontrolere je meni najbolji proteus.
Što se tiče malo ozbiljnijih programa za simulaciju pogledaj malo tu po forumu već je sve rečeno. Za mikrokontrolere je meni najbolji proteus.