Kupujem par stvari
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Kupujem par stvari
Ima li netko da ima na stanju par dijelova, treba mi za izradu voltmetra, ili da mu nije problem kupiti mi negdje u chipoteci ili sl. pa postali poštom. Inače, sredio sam jedno napajanje sa LM317 sa malom strujom samo za neke experimentalne sklopove, pa bih htio i voltmetar ugradit u kućište.
R1 180k
R2 22k
R3 12k
R4 1M
R6 560 Ohm
C1 100pF
C3 47nF
C5 220nF
P1 20k trimmer multi turn
U1 ICL 7107
LD1,2,3,4 MAN 6960 common anode led displays
R1 180k
R2 22k
R3 12k
R4 1M
R6 560 Ohm
C1 100pF
C3 47nF
C5 220nF
P1 20k trimmer multi turn
U1 ICL 7107
LD1,2,3,4 MAN 6960 common anode led displays
Što reći?
Re: Kupujem par stvari
Pa i Cipoteka salje postom. Pozoves, narucis i oni ti posalju. Zasto bi neko morao da ide da ti kupuje pa salje
ja ću sad ić koji dan u chipoteku
U pravu si, ne šalju ni oni ni Electronic Center jer je nemoguće izvesti plaćanje pouzećem.ivan09 wrote:Ja sam iz BiH ne vjerujem da šalju preko granice...?
Ne vjeruj u čuda - računaj na njih!
A odakle si iz BiH?ivan09 wrote:Ja sam iz BiH
Ja ti nesto od ovoga imam, a dali si probao u elektronika.rs.ba da vidis sta oni imaju?
Najbitniji mi je ICL sve ostalo je najmanji problem.
Ma imaju ovi na elektronika.rs ali ne isplati mi se samo to naručivat. Dođe mi preskupa poštarina, više ona nego dijelovi izađe.
Ma imaju ovi na elektronika.rs ali ne isplati mi se samo to naručivat. Dođe mi preskupa poštarina, više ona nego dijelovi izađe.
Što reći?
Imam ti ja to kolo, mogu pokusati da ti posaljem u pismu ili imas li koga da se "vrti" oko Sarajeva da ti ponese?
Ako si u Sa jesi gledau u RS Elektonik centru na dobrinji, oni imaju dosta elektronike a rade i po naruđbi.