POMOĆ oko ideje za ele. sklop

Forum o svemu i svačemu, ALI vezanim za elektroniku.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF

Post Reply
Flash
Penjem se :)
Penjem se :)

POMOĆ oko ideje za ele. sklop

Post by Flash »

Lijep pozdrav,

eto zamolio bih sve koji pogledaju ovaj thread da ako je moguće napišu poneku ideju za elektronički sklop - bilo ovdje bilo na PM.

Može biti nešto što ste sami htjeli napraviti pa nemate sredstava ili nešto što ste započeli pa odustali ili nešto što nikada niste niti mislili raditi, a mislite da je ideja OK! i inovativna.

Razlog zašto mi treba takvo što jest završni tj. diplomski rad, koji bi barem u neku ruku trebao biti atraktivniji od nekog klasičnog hobi sklopa kojeg se ima za kupiti u KIT-u i sl.

Ideje mogu biti vezane uz: automoblizam, medicinsku elektroniku, audiotehniku, DSP, robotiku, upravljanje preko mrežnih protokola na daljinu (LAN,WLAN), DAQ, itd.

Realizacija koja mi je na raspolaganju jest analogna ili digitalna elektronika, a u to su uključeni i mikrokontroleri i sl.

Molim vas da pišete koliko toliko realne ideje jer su mi one o teleportaciji i hvatanju muona i kloniranju fotona već predložili moji dragi prijatelji tako im majke njihove :azdaja: :lol:

Uz to vas molim da žurno sastavite što vam je palo napamet jer mi je rok za predaju papira mentoru 17.2.

Sve vezano uz rad na ideji predstaviti ću i ovdje na forumu uz pripadajuću dokumentaciju.

Veliko hvala unaprijed i ako imate kakvih pitanja tu sam.... :oops:
Đoni je za mene MRTAV ČOVJEK!!! R.I.H.
pedja089
Administrator sajta
Administrator sajta

Re: POMOĆ oko ideje za ele. sklop

Post by pedja089 »

Napravi robota za takmicenje eurobot... Evo mi bas radimo na jednom...
Post Reply