Ne znam gde da postavim moj problem pa sam rešio ovde Naime u Beogradu nisam uspeo da nađem gotov IC za kontrolu punjenja Li-Ion/Poly 3.7V baterija.. Znači tražim nešto tipa MAX1555/1551, MAX181, trebalo bi mi minimum 6 komada u startu, da li vi imate neke izvore od kojih možete nabaviti ovako nešto ili imate neki drugi predlog za punjenj li-ion/poly baterija? Možda neka varijanta da se grupno organizujemo ako još nekome treba da poručimo veću količinu uz koju je cena po komadu naravno niža.
Pozdrav, Nikola
Pomoc za nabavku IC
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Re: Pomoc za nabavku IC
Ja sam na eBay nasao ovo. Inace eBay ti je jako dobra stvar za nabavku elemenata koji nisu dostupni odnosno nije ih lako naci na nasim prostorima.
I ja sam to našao ali cena za komad je onako poveća +shiping s obzirom na to da sam na nekom sajtu našao za 1.2$ za 1 komad a ispod 1$ po komadu za količinu >25 komada ali nemaju dostavu za balkan. Hvala Klokane, nadam se da će se pojaviti još neko sa nekim predlogom pošto mi je baš zapelo
Koliko sam ja skuzio ovo i je cijeli punjac za te baterije, istina oglas je jako los ali ako ti bas treba, riskiraj
Da, ceo spakovan u maleno kućište ne može prostije mnogo cool, spazio sam na sajtu ''alibaba'' dal je neko imao iskustva sa tim sajtom za prodaju ?
Pronašao sam integralno kolo koje mi odgovara i prošao sam bez ebay-a i internet naručivanja, naime u Beogradu postoji firma zove se Comet Electronics i kod njih sam kupio za sada jedno integalno kolo MCP73853 i platio 190rsd odnosno 1.85usd. čip je mali biće igranka zalemiti al eto možda i ja nekome pomognem ovom informaciom da se neko IC za punjenje li-ion i li-poly baterija može naći i na balkanu po pristupačnoj ceni.