sencor sa-6630

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

sencor

sencor sa-6630

Post by sencor »

Pozz svima, odlican forum
Potrebna mi je sema (service manual) za pojacalo Sencor SA-6630 http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... 30/amp.jpg eve ova pojacalo hvala vam unapred :? :? :?
Shenda

Re: sencor sa-6630

Post by Shenda »

Teško da češ naći šemu ili servis manual za takvo što... :roll:

Opiši kvar, pa da ti probamo pomoći oko otklanjanja! :wink:
sencor

Post by sencor »

mi treba sema ako sakate da mi dadete ke pravam remont na nego ako ima nekoj samo sema drugo nisto fala unapred :roll: :roll: :roll: :roll:
sencor

Post by sencor »

mi treba servisna sema molim vas da mi date ucinicu samo zamenu na nekoj delove zato mi treba semu a ima i mal problem koj za da go resam mi treba servisna sema ne e vazno koj e defektot mi treba sema molim vas ako ima neko da mi da fala vam mnogo unapred :? :? :? :? :( :( :( :(
sencor

Post by sencor »

MOLIM VAS HITNO JE MI POTREBNA MI E SEMA POZDRAV MOLIM VAS :( :( :(
nano
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by nano »

Ne moras galamiti.....culi smo te i prvi put i da neko to ima,dao bi ti...i sacekaj malo....nije ovo chat :wink:
“Imali smo mi i vecih problema, pa ih nismo rijesili.” -Grunf
"Samo se sirotinja buni,bogati sute i trpe!"
sencor

Post by sencor »

nisam to namerno reko hitno mi je zato ja znam da nije cet bisam ja glup :ohno: :ohno: :ohno:
Shenda

Post by Shenda »

Šta je tebi? :roll:

Pa nismo se baš svi skotrljali sa Šare, pa da se palimo na galamu i bezobrazluk!

Drugi put kad kupuješ - kupi novo i ispravno! ...pa nećeš morati tražiti šemu neke furde stare 20+ godina, koju možeš slušati samo kad ju "pomališ", i to nakon popravka! :wink:

Btw. sad i da imam šemu, za tebe - nema!
sencor

Post by sencor »

nema problem samo sam pitao pojacalo nisam kupio moe e go imam mnogu odamna mi stoi na tavan pa si rekov cekaj da prasam tuka tako da fala za lubeznost drugovi to je to pojacalo je ispravno sve radi samo ke go pravam remont zatoa sto e staro 30 godini jos jednom fala za lubeznost nema nerma sema ne e samo ovoj forum ima i drugi :D :D :D
Shenda

Post by Shenda »

:lol: :lol: :lol:

Nema ni na drugim forumima... samo ti to znaš bolje od mene! :wink:

To je dio minilinije, radio, kasetar i pojačalo, a pojačalo ima fetove na izlazu? Uparene 2SK i 2SJ...
sencor

Post by sencor »

posleden pat prasuvam i se izvinuvam ako sum zgresil nesto izvinete ima li neko da mi da semu za sencor sa 6630 hitno mi e zatoa i pak se izvinuvam ako sum zgresil nesto pojacaloto e ispravno ne ke go pravam remont zatoa mi treba servisna sema pozdrav i sve najbole i pak se izvinavam ako se odnesuvav nedolicno pozdrav sve najbole :wink: :wink: :wink:
Cipi-Cips
Pravo uznapredovao :)
Pravo uznapredovao :)

Post by Cipi-Cips »

ja ovoga nista ne razumin
sencor

Post by sencor »

ja sam iz makedonije zato neznam govoriti mnogo srpski evo kazacu samo da mi treba semu za sencor sa-6630 to je to pozdrav svima :? :? :?
nano
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by nano »

ej,makedonce...ako je moglo stajati na tavanu toliko vremena....sacekaj jos bar par dana....mozda naidje neko ko ima shemu....
a mozemo svi skupa zapoceti taj remont.....mozda uspijemo i bez sheme.... :wink:
sencor

Post by sencor »

ne e samo remont i me zeza levi kanal ima brum na nega pa mi treba sema zatoa sta neznam gde kakvi napon ima to je to pozdrav :? :? :?
Shenda

Post by Shenda »

"Pojacalo sam ga kupio sa izgorenim izlazima. E sada sam ga popravio ali imam mali problem u desnog kanala, kada ga popustim jace se javlja neki brum. Levi kanal radi odlicno. Mislim da je problem u naponskom delom i zato mi treba sema da pogledam koji del je odgovoran za napajanje desnog kanala."

Ovo je citat sa ovog foruma ->
http://fanzo.org/forum/viewtopic.php?f=34&p=179128
sencor wrote:nema problem samo sam pitao pojacalo nisam kupio moe e go imam mnogu odamna mi stoi na tavan pa si rekov cekaj da prasam tuka tako da fala za lubeznost drugovi to je to pojacalo je ispravno sve radi samo ke go pravam remont zatoa sto e staro 30 godini jos jednom fala za lubeznost nema nerma sema ne e samo ovoj forum ima i drugi :D :D :D
A da se dogovoriš? :roll: :lol:

Jel' kupljeno il' je stajalo na tavanu?
Koji kanal šumi, lijevi il' desni?
Jel' radiš refreš ili popravljaš...

U suštini to i nije bitno, ali može pokazati odnos prema svima nama na forumu, a galamiš i pizdiš što ti ne odgovaramo! Zašto odgovarati nekom ko mulja?
sencor

Post by sencor »

da da da ja sam ga kupio pojacalo sa izgorenim izlezima od coveka koje ma je pojacalo stajalo mnogo vremana na tavanu tako da ne sam se dokazao u onj drugoj poraci i zelim admine da izbrisu moj profil i sve porake koe sam pratio pozdrav drugovi
Cosa
Napredujem
Napredujem

Post by Cosa »

Shenda wrote:"
A da se dogovoriš? :roll: :lol:

U suštini to i nije bitno, ali može pokazati odnos prema svima nama na forumu, a galamiš i pizdiš što ti ne odgovaramo! Zašto odgovarati nekom ko mulja?
Shenda, a s kim da se dogovori? :D Čovjek ima nick-ova kao u priči, niti on sam ne zna jel Yuma, Slavko, Shadow ili netko deseti. Vjerojatno teško prati i imena pod kojima piše, a o temama da i ne govorim.
sencor

Post by sencor »

admine molim vas izbrisite sve ovo sto je napisano molim vas
nano
Pravi forumaš
Pravi forumaš

Post by nano »

izgleda da on nas malo za..bava ,mozda i nije makedonac :D