dali mi netko moze pomoc, htio bi izradit tiskanu plocicu, tako da mogu si napravit od led dioda koje rade na 12 V da piše MicroH@rd ili MicroHard, dali bi mi netko mogo izradit tiskanu pločicu za to, jer se ja ne razumijem u izradu tiskene plocice, da je velićine oko 30 cm?!
puno hvala
pomoc oko izrade tiskane plocice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
pa probaj napravioti ikebana sistem napisi dovoljno velika slova na kartonu zatim po linijama tih slova si napravi rupice za nozice ledica i pospajaj
pa si probaj nekako to zacrtati u glavi i prenesi na papir to ti nije tesko ali na tebije kako ce to izgledati
valjda si me shvatio
pa si probaj nekako to zacrtati u glavi i prenesi na papir to ti nije tesko ali na tebije kako ce to izgledati
valjda si me shvatio
JA NE PIJEM DOK VOZIM,JA STANEM I ONDA POPIJEM
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
Re: pomoc oko izrade tiskane plocice
E ovako:poslozi diode i otornike di oces i tako ih zabij u papir!I sada povezi one rupice sta su ti ostale markeron il olovkon,kemniskon,...i napisi sta oces na papir ako oces da ti pise s dojnje strane plocice napisi slova naopako tj sta je livo sad je desno pazi na polaritet diode!I sve kopiraj na termo-foliu
Kupi vitroplast u chipoteci i onu stranu termo folie s koje je tinta prisloni na bakar i na foliu stavi peglu na srednje Kada di tinta ostane na bakru plocica je spremna za jekanje!Ako ti vodovi ne budu dovoljno tamni podebljaj ih alkoholnim markerom al da je orginal ako koristis 30%2O2
Jekanje ima vise nacina mozes ovako kupis CISTI 18%HCl i 30%H2O2-hidrogen.Jekaj u kristalnoj,staklenoj posudi malo vecoj od plocice NekHcl prelije plocicu a dodajes H2O2 dok ne primjetis reakciju na bakru Nadam se da si me shvatia ako ne javi se na pm
Kupi vitroplast u chipoteci i onu stranu termo folie s koje je tinta prisloni na bakar i na foliu stavi peglu na srednje Kada di tinta ostane na bakru plocica je spremna za jekanje!Ako ti vodovi ne budu dovoljno tamni podebljaj ih alkoholnim markerom al da je orginal ako koristis 30%2O2
Jekanje ima vise nacina mozes ovako kupis CISTI 18%HCl i 30%H2O2-hidrogen.Jekaj u kristalnoj,staklenoj posudi malo vecoj od plocice NekHcl prelije plocicu a dodajes H2O2 dok ne primjetis reakciju na bakru Nadam se da si me shvatia ako ne javi se na pm
...dok citash ovaj tekst,tvoje karlovacko je sve toplije i toplije...
-
- Napredujem