Danas je sve veća potreba za kvalitetnim DJ-evima po tulumima, rođendanima... Pa tako i ja već 4 mjeseca se pokušavam dokazati. Sad za sad odlično napredujem, i upravo zbog toga sam došao na incijativu da malo proširim ono što imam. Plan je sljedeći. Potrebna mi je shema koja bi se realizirala i pretvorila u pojačalo za moj woofer zvučnik od 400W. Onda dolazi light show. Našao sam 3-kanalnu verziju (3x600W) ali meni treba nešto sa 5 ili 6 kanala. Evo i primjera tog light show-a http://www.youtube.com/watch?v=hs2kuJOY7Ro
Pozdrav...
EDIT: Pronalazio sam ja sheme za pojačalo od 400W ali meni treba samo bass da izdvaja.
Ozvučenje uz light show
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Ozvučenje uz light show
Što reći?
Re: Ozvučenje uz light show
Prijatelju.. i ovaj sa snimka ti je trokanalni.. jer vidis da tih 5 sijalica rade po dvije paralelno...
Dvije sa strana.. trepere u isto vrijeme... ta jedna u sredini radi sama.. i te dvije sa strana te jedne u sredini.. takodje rade paralelno..
A mozes napraviti sebi kakav zelis light show.. pogledaj semu.. prosta je.. i samo dodaj jos kanala i promjenis vrijednosti filtera da reaguju na razlicite frekfencije zvuka
Poz
Dvije sa strana.. trepere u isto vrijeme... ta jedna u sredini radi sama.. i te dvije sa strana te jedne u sredini.. takodje rade paralelno..
A mozes napraviti sebi kakav zelis light show.. pogledaj semu.. prosta je.. i samo dodaj jos kanala i promjenis vrijednosti filtera da reaguju na razlicite frekfencije zvuka
Poz
U pravu si, nisam se zadržavao na videu mislio sam da je to to jer piše da je 5-kanalni.
Hvala na korekciji.
Hvala na korekciji.
Što reći?
Pa napravi dva trokanalna
Pa i mislio sam nešto poput toga, da sa dvije strane budu po jedan 3-kanalni.
Ima li netko neki prijedlog za pojačalo? U pitanju je snaga od 400W.
Ima li netko neki prijedlog za pojačalo? U pitanju je snaga od 400W.
Što reći?