imam motorolu GP300 VHF za dva metra sa tastaturom. ao sam jednom liku da mi je programira i on mi je skinuo onu plocicu tj, sklember i ostetio izlaz. uredjaj sam popravio ali ne znam kako da vratim tu plocicu, ima oko 6 zica pa ne znam gdje koja ide. zna li iko kako bih ga mogaoi vratiti tako da mi tastatura bude ponovo u funkciji?
wizard wrote:imam motorolu GP300 VHF za dva metra sa tastaturom. ao sam jednom liku da mi je programira i on mi je skinuo onu plocicu tj, sklember i ostetio izlaz. uredjaj sam popravio ali ne znam kako da vratim tu plocicu, ima oko 6 zica pa ne znam gdje koja ide. zna li iko kako bih ga mogaoi vratiti tako da mi tastatura bude ponovo u funkciji?
Imaš u Sarajevu "Mibo treiding"servis+prodaja itd... ul.Azize Šačirbegović.Oni su ti jedni od zastupnika motorole pa probaj tamo!!!
e hvala, vidish, ovu sam temu podavno postavio i evo neko se javio da ima nesto daleko mi je ici u sarajevo jer ima ljudi u bihacu koji to rade ali nece iz nekih razloga, mozda zato sto se bavim s tim pa se boje konkurencije . evo znaci mogu nesto ocekivati
Pogledaj na ovoj stranici http://www.cqham.ru/sch_eng.html mislim da ima shema za motorolu, ako nista ima neke dokumentacija mislim da ce biti od koristi. Ne idi samo u MIBO oderat ce ti kozu!!!