pozz svima imam kinesku kopiju ipod-a 4th nano 4G i sad ga racunar ne prepoznaje kada ukljucim da se puni pocne se paliti i kao puniti i odjednom se pojavi neki text na ekranu
ostavio sam ga citavu noc tako sa tim textom i sad kad sam ga krenuo upaliti ne zeli da se upali
ima li mu kakve pomoci inace mp4 je star samo nekoliko dana nema garancije ni nista
MP4
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: MP4
da ne otvaram novu temu iskoristit cu ovu
imam jedan mp3 player 2G problem je sljedeci
player ima u sebi nekoliko pjesama moze se puniti slusati ali kad zelim da izbrisem te pjesme nastaje problem
spojim kablom sa pc-em pc ga ocita i doda u uredaje ali onda kad kliknem na njega izbacuje poruku da dodam disk (isto kao kad se klikne na DVD citac a da u njemu nema nista )
nosio ga u skolu na programiranje kod jednog softwerskog znala i kaze da je hardverski kvar
otvorio sam ga i sad gledam nozice od kristala kvarca su bile sastavljene 2 diode smd koje su iznad
konektora za slusalie su kao pocrnile
dali postoji neka mogucnost popravljanja tog cuda od tehnike
imam jedan mp3 player 2G problem je sljedeci
player ima u sebi nekoliko pjesama moze se puniti slusati ali kad zelim da izbrisem te pjesme nastaje problem
spojim kablom sa pc-em pc ga ocita i doda u uredaje ali onda kad kliknem na njega izbacuje poruku da dodam disk (isto kao kad se klikne na DVD citac a da u njemu nema nista )
nosio ga u skolu na programiranje kod jednog softwerskog znala i kaze da je hardverski kvar
otvorio sam ga i sad gledam nozice od kristala kvarca su bile sastavljene 2 diode smd koje su iznad
konektora za slusalie su kao pocrnile
dali postoji neka mogucnost popravljanja tog cuda od tehnike