Dali mi netko može smd lemilicom nešto zalemit
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Dali mi netko može smd lemilicom nešto zalemit
otpo mi punjač/USB utor s mobitela, koliko mi se čini da za usb nema spasa jer je lem odlomio dio s matične ploče ali kontakti za punit se još uvjek mogu lagano zalemit, ja nemam smd lemilicu pa ako je netko voljan da mi to zalemi volio bih da mi se javi platit ću nije problem
Re: Dali mi netko može smd lemilicom nešto zalemit
Jos kad bi napisao u profilu odakle si pa da neko moze da ti se javi iz tvoje okoline...
BiH i HR sasvim mi je svejedno
To ti moze odraditi bilo koji servis mobilnih telefona a iznece te jeftinije nego postarina da posaljes nekom da ti to uradi.
oni deru sve u šesnest
pa jesi li pitao koliko bi ti oni naplatili u servisu? dok ti to posaljes postom, pa platis postarinu za povrat... mislim da ce izaci na isto.
lemio sam u zagrebu u fuš servisu za 100 kn trajalo je pola godine, u mobisu traže 10km za procjenu oko 30 km za lemljenje i još pošto je u sarajevu opet moram poštarinu plaćat
ma to je 5 min posla jer ovako kad prislonim kontakte radi, probo bi ja to zalemit ali nemam smd lemilicu mogo bi i s ovom velikom ali vjerovatno bi napravio hladan lem ili spržio nešto drugo
ma to je 5 min posla jer ovako kad prislonim kontakte radi, probo bi ja to zalemit ali nemam smd lemilicu mogo bi i s ovom velikom ali vjerovatno bi napravio hladan lem ili spržio nešto drugo
- Feko
- Stariji član
Kad vec opisujes, onda stavi sliku. Vjerojatno se to bez problema zalemi sa normalnom lemilicom...
omotaj tanku bakrenu zicu oko vrha lemilice i sam zalemi
al popij koje pivo da ti se ruke manje tresu
al popij koje pivo da ti se ruke manje tresu
Nikad briga, nikad stres, pijte samo Kraš Express