Pozdrav svima . Kupio sam univerzalni daljinski Pilote URC 2002-P, te prilikom trazenja koda (automatskog) dobijam rezultate koji su slicni onima koje je potrebno postici (dovoljno da imam prebacivanje programa, smanjivanje i pojacavanje zvuka, kontrasta ..., teletekst, te trazenje programa), medjutim nikada nije moguce sve dobiti. Cesto mogu bez problema prebacivati programe i gledati teletekst, ali ne mogu da vrsim pretragu programa, ili obrnuto. Tv koji koristim je poprilicno star, nekih 14 godina, a podaci koje imam na njegovoj poledjini mi ne mogu reci nista o kodu za njega (mada u upustvima pise da je moguce na osnovu njih to saznati, pa mozda nekom strucnijem oku slijedece i kaze nesto):
TV: Gorenje
TIP: 555S17
MODEL: Gorenje ATL TX
ART. No : 487800
Serial No: 9040168
Takodjer jos jedno pitanje, nevezano bas sa ovom temom, ali da sa TV-om, kada prebacim u AV podrucije, samo mi se sive linije pojave, te nije moguce prikljuciti nijedan uredjaj koji radi na AV (DVD player ili slicno), pa da li neko zna sta bi mogao biti problem, ukoliko nije nista previse komplikovano naravno .
Hvala ukoliko neko pomogne , a ukoliko ne, opet hvala sto ste procitali ovo .
Gorenje TV - Univerzalni daljinski
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF