elektroničko zvono s video nadzorom

Rasprava o el. shemama, pitanja i diskusije. Ako ti treba neka shema, ovdje pitaj.

Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax

Post Reply
luka6253

elektroničko zvono s video nadzorom

Post by luka6253 »

pozdrav,
imam za maturalni rad elektroničko zvono s video nadzorom,
jel znate kako bi se mogao na shemu zvona ukomponirati video nadzor koji bi svaki put kada bi netko pozvonio zabilježio vrijeme
zastita
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Re: elektroničko zvono s video nadzorom

Post by zastita »

kupi dobar video interfon :)

salim se

daj malo to pojasni sta ti treba na sta da snimas kako, sta, koja kamera neki snimac na racun? na profi uredzaj ne kontam bas naj bolje ovo sto si napisao pozz
luka6253

Post by luka6253 »

trebam napraviti zvono(za to imam shemu i nije to problem) imam program koji mi pokazuje vrijeme kada ga upalim,
e sad trebam povezati sklop (elektroničko zvono) sa racunalom tj. trebam neki mali sklop koji bi spojio između zvona i racunala, taj bi sklop dao "naredbu" programu da prikaze vrijeme kada bi netko pozvonio
zastita
Pocetnik na forumu
Pocetnik na forumu

Post by zastita »

a preko cega vezes na racunar preko seriskog porta ili nekog drugog ulaza ja na pimjer znam da postoji Pico 2000 kartica za snimanje video nadzora,koja je oko 50 km-ova ima alarmne ulaze i opciju memorisanja alarma a to bi moao napravit jednostavno relejima kada zazvoni zvono preklopi rele i on dadne kratki spoj prema alarmnom izlazu kartice i on memorise i taj snimak ivrijeme dogadzaja..pozz

opet si mi malo nejasan al haj skonat ces ti to malo upotrbi mozga i releja i koji kontroler ako bude potrebno bice sve ok
Post Reply