PCB sa laminatorom
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
- Feko
- Stariji član
Re: PCB sa laminatorom
Ma šta kupovati papir....mislim da ja režem od Quelle kataloga...ili je neckermann onaj debeli od 400 stranica!
- Feko
- Stariji član
Samo da javim da je dobro ne žuriti se sa skidanjem papira nakon peglanja pločice....ja hitno imao nekog drugog posla pa sam za 30 minuta išao "odlijepiti" papir i skinuo se "skoro u jednom komadu...zbog selotepa se malo pokidao, no ne mora se ništa dodatno skidati ili sa četkicom za zube četkati
ono sivo što se vidi na slici oko rubova je pjena koju je nekako fotoaparat uhvatio mada sam je obrisao no kažem pločica čista odmah spremna za nagrizanje
Daklem, nema žurbe i papir se sam od sebe odlijepi
[IMG=http://img237.imageshack.us/img237/9720/pcbsalaminatorom.jpg][/IMG]
ono sivo što se vidi na slici oko rubova je pjena koju je nekako fotoaparat uhvatio mada sam je obrisao no kažem pločica čista odmah spremna za nagrizanje
Daklem, nema žurbe i papir se sam od sebe odlijepi
[IMG=http://img237.imageshack.us/img237/9720/pcbsalaminatorom.jpg][/IMG]
- Black Angel
- Odlično uznapredovao
Vidim bacio si se i ti na standard preamp
Moram i ja sebi napravit novu plocicu kad zavrsim osvjetljivac jer mi ova slomljena stvarno bode oci
Lijepo ti je plocica ispala, nema sta
Al ta ti tvrdnja ne stoji.
Ja sam ga namakao jednom i preko sat vremena pa mi se nije skinuo ovako lijepo kao tebi.
Vjerojatno zato sto si ti sa laminatorom to radio
EDIT:
Morao si ti svoj logo ubaciti
Daj ubacit ces to i meni kad budem radio ponovo plocicu
Moram i ja sebi napravit novu plocicu kad zavrsim osvjetljivac jer mi ova slomljena stvarno bode oci
Lijepo ti je plocica ispala, nema sta
Al ta ti tvrdnja ne stoji.
Ja sam ga namakao jednom i preko sat vremena pa mi se nije skinuo ovako lijepo kao tebi.
Vjerojatno zato sto si ti sa laminatorom to radio
EDIT:
Morao si ti svoj logo ubaciti
Daj ubacit ces to i meni kad budem radio ponovo plocicu
Korg X5D <3
- Feko
- Stariji član
vjerojatno ti je onda bio problem u papiru....ja printam na Quelle katalog super tanki papir
A to što sam stavio gore Feko i elektronika.ba, to je zbog toga što sam morao napraviti mirror a meni je nekako Corel najdraži pa kad je već u njemu onda sam i to dodao naravno, vidi se da je dizajn od Bore tj da je to njegovo Standard predpojačalo!
A to što sam stavio gore Feko i elektronika.ba, to je zbog toga što sam morao napraviti mirror a meni je nekako Corel najdraži pa kad je već u njemu onda sam i to dodao naravno, vidi se da je dizajn od Bore tj da je to njegovo Standard predpojačalo!