zastava 101
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
haman nije nista nabrijavao
spusten je malo , ili je tako sam od sebe
www.elektro-bih.info/1.jpg
www.elektro-bih.info/2.jpg
www.elektro-bih.info/3.jpg
www.elektro-bih.info/4.jpg
sta bi mu mogo zapocetak uradit???
spusten je malo , ili je tako sam od sebe
www.elektro-bih.info/1.jpg
www.elektro-bih.info/2.jpg
www.elektro-bih.info/3.jpg
www.elektro-bih.info/4.jpg
sta bi mu mogo zapocetak uradit???
- Dariolo
- Odlično uznapredovao
nema sta pravi haman
a masu stavri mu mozes uradt samo lovu pripremi i nista se ne brini stvori sebi neku sliku kako bi htio da izgleda!
ja bi mu prvo naso neke felgice fine, 17' mozda, jer ove mu radkape nikako ne pasu
ako uspijem od rodjaka uslikat 4. sto je on malo sredivo poslat cu ti slike pa vidi sta bi mogo kopirat,
on od dodatne opreme ima: 17' felge, promjenjeni prednji gril, xenon svjetla, muzika jaka (woofer MAGNAT 1200W) trese sve, sportski filter, i jos po neki sitnica
a masu stavri mu mozes uradt samo lovu pripremi i nista se ne brini stvori sebi neku sliku kako bi htio da izgleda!
ja bi mu prvo naso neke felgice fine, 17' mozda, jer ove mu radkape nikako ne pasu
ako uspijem od rodjaka uslikat 4. sto je on malo sredivo poslat cu ti slike pa vidi sta bi mogo kopirat,
on od dodatne opreme ima: 17' felge, promjenjeni prednji gril, xenon svjetla, muzika jaka (woofer MAGNAT 1200W) trese sve, sportski filter, i jos po neki sitnica
- MladaNada
- Stariji član
l3xu5 zamijeni tu 4. za 2. i fluke osciloskop
17' feluge su extra!, xenon svjetla OK ali preskupa su.
Muzika:
Nije sigurno 1200W , moguce da je peak toliko, ali recimo da je 750W, opet je previse za auto (bas me zanima koji su mu ostali zvucnici i da li ih ima i odakle ih napaja, posebno pojacalo?), 200-300W kvalitetnih zvucnika je sasvim dovoljno! Recimo ja bih stavio 2x200W 12' u plocu na gepeku pojacalo 2x150W za njih a ostale 50w 2-sistemce koje bih napajao direktno sa CD-a!
To cu i uraditi cim napunim 18
17' feluge su extra!, xenon svjetla OK ali preskupa su.
Muzika:
Nije sigurno 1200W , moguce da je peak toliko, ali recimo da je 750W, opet je previse za auto (bas me zanima koji su mu ostali zvucnici i da li ih ima i odakle ih napaja, posebno pojacalo?), 200-300W kvalitetnih zvucnika je sasvim dovoljno! Recimo ja bih stavio 2x200W 12' u plocu na gepeku pojacalo 2x150W za njih a ostale 50w 2-sistemce koje bih napajao direktno sa CD-a!
To cu i uraditi cim napunim 18
Trosi koliko naspem
Po gradu trosi... da ti ne pricam. Na duze relacije trosi po 6-7/100km zavisi kako ga vozim.
Kupio ga sa 120.000 km, uvezen iz njemacke, sad ima 145.000 km
Eto smanjio sam za 1l
Po gradu trosi... da ti ne pricam. Na duze relacije trosi po 6-7/100km zavisi kako ga vozim.
Kupio ga sa 120.000 km, uvezen iz njemacke, sad ima 145.000 km
Eto smanjio sam za 1l
Last edited by trax on 30-08-2007, 08:51, edited 1 time in total.