Ma govna jedna. Prošle godine bio neki tip sa rezačem stiropora ( ). To je u jednoj dasci probušena rupa, kroz tu rupu provučena bakrena žica i ispod je spojena na lemilicu. I super, uključiš lemilicu i za*ebavaš se sa stiroporom. Wauu jbt, koji će mi ko k u životu. A malo bolje radove iz elektronike nema šanse da pozovu . Đubrad jedna, više ne idem tamo u dom tehnike, doći ću samo kada bude bilo natjecanje. Ionako tamo ništa ne radim, sve kod kuće radim. Imamo profesora kretena, voditelja još većeg kretena i ništa opreme i dijelova. Hvala bogu pa to ne plaćam
Hahahaha.......
Jesu te zajebali
Ja sam prosle godine dobio web kameru.
Recesija trese.......
A jesu li barem kvalitetne slusalice za mjuzu ili neke smece za msn ?
Black Angel wrote:A jesu li barem kvalitetne slusalice za mjuzu ili neke smece za msn ?
Pa ne mogu reć da su baš loše.. USB stick je 4GB a ovaj što je čitao imena se je na početku ispričao što nisu našli vrijednije nagrade
Nije mi žao što sam išao jer ću najvjerovatnije dobiti bon za 1000kn (dijele svake godine 1,2,3. mjestu na državnim, međunarodnim natjecanjima) za neku informatičku opremu
txs5280 slažem se, trebalo bi biti nešto posebno barem za prva mjesta.. bilo nas je 32, a ja sam tamo igrao tetris umjesto da radim i mislio sam da ću biti 7-8 a ono pogledam 1. a ovaj ispod mene ima 7 bodova manje
pepi wrote:Nije mi žao što sam išao jer ću najvjerovatnije dobiti bon za 1000kn (dijele svake godine 1,2,3. mjestu na državnim, međunarodnim natjecanjima) za neku informatičku opremu
A prošle godine 1. 2. i 3. mjesto su imali direktan upis u srednju školu, a oni koji su već u srednjoj, onda neke bodove za fax.
po meni nije bitna ni diploma ni nagrada ni to sto si postigao nesto, mnogo je bitniji osecaj kad ukljucis a ono proradi, i onda si svestan da umes nesto stvoriti svojim rukama...
diplome, nagrade, pare sve je to prolazno, a znanje nije`
@Peđa, slažem se s tobom. To mi je jedan od najljepših osjećaja
@Race King, kako si ti prošao?
Čestitke svima koji su bili na natjecanju.
Ja se kod kuće igram sa svojim light show-om . Malo ću ga unaprijediti. Ovih dana lega će mi dati jedan stalak od mikrofona. Na taj stalak će ići žarulje
Moj lega iz škole, koji je prvi na državnom iz elektronike, ide predstavljati neke radove u Belgiju il tako nešta . Nisam ga baš skužio šta mi je rekao. @Race King, znaš li ti nešto o tome?
On i jos 10-ak prvaka idu 7 dana gore u belgiju (brisel) na svjetsku izlozbu inovacija.
Putuje se busom 2 dana tamo i 2 dana nazad.
Smjesteni su po hrvatskim obiteljima koje radu u hrvatskom veleposlanstvu.
Reci prijatelju da ponese jednu praznu torbu u kojoj ce teglit pive i cokoladu
Mi smo se prosle godine zajebali i nismo ponjeli te torbe pa je bilo vucaranja plasticnih vrecica
A moze skovat i neki plan jer idu razledavati najveci svjetski muzej dijamanata