ej fala spasio si vec smo se prisrali ,sutra moramo predat a brava ko luda svijetli svasta na njoj..he he.
nama dvije ledice svijete crvena i zelena (one prve dvije)
kad pritisnemo jedan taster nebude nista ,a kadd pritisnemo drugi onda se upali zadnja zuta i svijetli .relej ne reagira.
iammo TLM 20 jer ima integriranu antenu ,sad me zanima ocemo li izvest eksterbnu antenu ili ne (s onom zavojnicom i kondenzatorom).
relej nekad nako reagira , ajenom mi se desilo da je reagirao na svaki pritisak na taster ,ali eto ja nisam znao da tako uci .
sta je sa beep kristalom jesi ti to spajao? ako jesi ,bili mogli uzet onaj iz razglednice ili iz modema.
RFID brava?
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax
Pazi s tom eksternom antenom, taj citac je malo osjetljiv pa ako je slucajno kratko-spojis citac ce ti vjerovatno izgoriti!
Takodje pazi da ne napravis kratak spoj bilo gdje na toj elektronici jer tako mozda crkne i PIC i citac (u njemu ima takodje, PIC16F877A) sto je vrlo cudno ali se desava...
Javi sta si dobio
Trax
Takodje pazi da ne napravis kratak spoj bilo gdje na toj elektronici jer tako mozda crkne i PIC i citac (u njemu ima takodje, PIC16F877A) sto je vrlo cudno ali se desava...
Javi sta si dobio
Trax