laser iz dvd przilice
Moderators: pedja089, stojke369, [eDo], trax, LAF
Re: laser iz dvd przilice
Nije da nemam pojma o tim stvarima, nego učim o njima u Tehničkoj školi ( ak baš u detalje Tesli ). Si ti znao sve odmah ili si se prvo trebao nešto naučiti?
Naravno da nemaš pojma. To vidim iz tvojih pitanja. Nitko se ne rađa sa znanjem, pa nisam niti ja. Ono što je uočljivo je da vi klinci koji nemate pojma uglavnom započinjete "učiti" sa visokonaponskim teslinim transformatorima i laserskim diodama, a obje te igračke baš i nisu za igranje. Trebali biste početi igrati se i učiti s niskonaponskim igračkama koje nisu opasne za vid. S vremenom, kad steknete znanje i osjećaj odgovornosti prema sebi i okolini - tada se možete početi igrati igračkama "za odrasle".
Naravno da ću pitat kad na kraju neznam po kojoj shemi spojiti, al dobro ako nitko neželi reči probat ću sam kak bude bude.
ja sam ti sve dao..ti slabo gledas..ili nista ne razumijes ..al ajmo ovako..eto bit cu dobra dusa i pomoc cu ti..ali samo pod jednim uvjetom..izradi nesto..bilo sto (vezano uz elektroniku)..i pokazi na forumu..
Ok ako baš tako želiš, stavit ću sliku Tv oscilatora koji radi super na par metara i senzor na svjetlost ( Tj. radi
kad je noć, a može i obrnuto ).
kad je noć, a može i obrnuto ).