meni dosla posiljka evo iz dallasa,narucio one ibutton fazone da vidim o cemu se radi.
mislio sam iz texasa naruciti onih logickih kola par komada,ali nedaju dzabe
izgleda da neznaš na koji fazon oni daju te besplatne dijelove!
stvar je u tom da se predstaviš kao neka firma koja želi da isproba neke njihove proizvode, e sada ako tebi ti dijelovi odgovaraju i pokazali su se efikasnim ti ćeš od njih naručiti još toga, ali za novac! to je uglavnom slučaj kod "pravih" firmi koje nešto žele radit! a da tebi šalju neki "drek" il iz "karitasa" to ima je samo negativna reklama, i malo teže da će nešto tako i prodati!
Interesuje me ovo oko Microchipa, danas sam se registrovo, i kad hocu narucit samples, nema BiH na popisu, ali ima alternativa (izbaci mi neko valjda zastupnistvo u Austriji), eh da li si ti pisao njihovu adresu u onoj formi, ili si se njima javio, ili kako vec
Evo o cemu pricam:
...kada posisaš sva vesla, tada Nikola si Tesla, s pravom mozes reci da je struja tvoja...
Ja sam to probao i nije mi radilo. To sam probao i na mnogim drugim stranicama proizvodjaca koji na spisku uopste nemaju BIH
Treba pokusati, ali mozda ti na kraju naplate svu tu zbrku preusmjeravanja, hehe
ja kad sam narucivao iz vishaya pisalo je
bosnia i hercegovina - sremska mitrovica
malo mesaju engleski i nas jezik, i izgleda da im je na balkanu sve isto
pedja, ne treba se tim Vishajevcima cudit. Imas ovdje na forumu takvih "mjesaca" koliko hoces. Ne znaju ni materinji ni taterinji jezik, pa mjesaju baberinji i djederinji i na kraju ispadne "kontas - ne kontas, nisan - jesan, bil - debil buckuris".